NE MOŽE MU NIKO NIŠTA: Teraju ga iz Londona, a on već ima PAKLENI PLAN za osvetu!

Autor:

Sport

15.03.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled ratnih dešavanja na teritoriji Ukrajine, britanske vlasti su nedavno donele odluku po kojoj ruski milioner ne može više biti na čelu londonskog kluba.

NE MOŽE MU NIKO NIŠTA: Teraju ga iz Londona, a on već ima PAKLENI PLAN za osvetu!

Foto: Tanjug/AP

Roman Abramovič

Roman Abramovič je prisiljen da napusti ekipu Čelzija. Činilo se da će to ujedno značiti i definitivan odlazak iz fudbala, ali prema najnovijim informacijama, to se ipak neće dogoditi.

Britanski i italijanski mediji prenose informaciju da je Abramoviču ponuđeno da preuzme CSKA iz Moskve, pa da od njih napravi giganta kao što je to bio u slučaju Čelzija.

"Armejci" su godinama tesno sarađivali sa Abramovičem, a pre pandemije koronavirusa spominjala se čak i mogućnost da sin ruskog oligarha preuzme CSKA. To se na kraju izjalovilo, pa se sada pojavila opcija da "stari lav" Abramovič preuzme klub.

Potpuno je jasno da bi dolazak Abramoviča na čelo CSKA u mnogome uticao i na buduću fudbalsku mapu Evrope. Ukoliko bi ulaganja u moskovski klub bila barem približna kao kada je Čelzi bio u pitanju, jasno je da bi istok Evrope mogao da se podiči fudbalskim kolektivom koji bi se suprotavio i najbogatijim klubovima zapada, a možda bi, nakon bukureštanske Steaue i Crvene zvezde, ovaj deo Evrope mogao da dobije ekipu koja bi se ustremila i ka trofeju u najeminentnijem fudbalskom takmičenju Starog kontinenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading