ONI SU LICEMERI: Navijači Zenita odgovorili na transparent Delija i uputili moćnu poruku Srbima! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TRansparent Zvezdinih navijača koji je viđen na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" tokom revanš susreta osmine finala UEFA Lige Evrope, izazvao je reakciju širom planete.

ONI SU LICEMERI: Navijači Zenita odgovorili na transparent Delija i uputili moćnu poruku Srbima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pored medija iz regiona, o potezu "Delija" izvestili su i mnogobrojni evropski predstavnici sedme sile.

Očekivano, sve navedeno imalo je odjeka i u Rusiji...

Navijači ruskog Zenita pre samo nekoliko dana, tokom prvenstvenog susreta uputili su poruku čestitke pristalicama Crvene zvezde, a ovoda puta, ljubitelji fudbala iz Sankt Petersburga, otišli su i korak dalje.

Oni su na Youtube kanalu objavili spot pod naslovom "Srbi i Rusi, braća zauvek", a istovremeno su kako prenosi "Kurir", objavili i saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Uvek pokušavamo na jedan, ili drugi način da pomenemo događaje važne za Srbiju. Taj 24. mart 1999. godine, početak bombardovanja Beograda, koji se dogodio pre 23 godine, zaokružen je u našem kalendaru još u vansezoni. Ali, jednostavno se dešava da nam ova promocija sada znači još više. Pored podrške Srbima, to je odraz naše zahvalnosti za neporcenjivu podršku Rusiji i ruskom narodu u poslednje vreme. Rusi i Srbi, braća zauvek - kaže se u saopštenju navijača FK Zenit.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading