ESTETSKI HIRURZI JE UPROPASTILI: Ova lepotica je filere prvi put stavila sa 20 godina, sada joj se lice IZOBLIČILO! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

23.03.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ranim dvadesetim, ubrizgavanje filera u lice je njoj postalo rutina. Amerikanka Kajli sada izgleda kao žena u poznim godinama.

ESTETSKI HIRURZI JE UPROPASTILI: Ova lepotica je filere prvi put stavila sa 20 godina, sada joj se lice IZOBLIČILO! (VIDEO)

Foto: printscreen/Printscreen/TikTok

U svom je TikTok videu je pokazala kako je izgledala ranije i malo je reći da su ljudi ostali u šoku.

- Imam 25 godina, a izgledam kao da mi je najmanje 35, napumpano i čudno - požalila se.

- Estetski hirurzi i "beauty industrija" ne mare za vaše godine i za to da li vam je nešto potrebno ili ne; oni samo žele vaš novac čak i ako to znači da će vam uništiti izgled - napisala je.

@nunyabyznis I look 10 years older and so puffy and weird looking. #filler #botox #transformation #pillowface ♬ som original - duda

Nko ju, kaže, nije upozorio da je premlada, pa je već u ranim 20-ima pod kožom lica imala i botoks.

- Zašto tako mlada... -  pitala se jedna devojka, tešeći je kako ipak još uvek dobro izgleda...

- Nije ti ništa od toga trebalo tako rano; do 25. godine ni ne počinjemo da starimo - komentarisala je druga devojka, dodavši kako se u tom periodu još privikavamo na izgled svog lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading