GOSPODIN ĐOVANI! Evo kako je on video gostovanje na prepunoj Marakani!

Autor:

Sport

17.03.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rendžersa izbacili su Crvenu zvezdu u osmini finala Lige Evrope. Nakon pobede od 3:0 u prvom meču. Škoti su poraženi u revanšu sa 2:1, ali i to im je bilo dovoljno za plasman dalje.

GOSPODIN ĐOVANI! Evo kako je on video gostovanje na prepunoj Marakani!

Foto: Starsport

Odmah nakon meča oglasio se i trener Rendžersa Žovani Van Bronhorst:

- Ponosan sam, naravno, bitno je da smo stigli do 1/4. ali znamo da smo igrali tešku utakmicu, počeli smo dobro, ali primili smo gol i Zvezda i stadion su bili pripremljeni na veliko veče, pa smo morali da prvu polovinu utakmice da iskontrolišemo. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, defanzivno smo bili na zadatku, Rajan išao u odbranu, tražili smo šansu za tranziciju, uspeli smo da iskontrolišemo utakmicu, bili smo kompaktni. Šteta zbog penala, ali smo uspeli da prođemo.

Da li se osećate posebno?

- Ovo jeste poseban trenutak, ne dešava se često da se plasira ovako daleko. Prvi put za mene kao trenera, ali i za Rendžers pošto 14 godina nisu ništa uradili slično. Mi se svakako spremamo za sledeću utakmicu i sledećeg protivnika, a zašto da ne prođemo i dalje.

Mekgregor?

- On je kao i u prvoj utakmici bio sjajan, spasio nas je u prvom meču, a i danas je to ponovio. Bio je na visini zadatka, igrač koji ima puno iskustva i vrlo značajan, bio je miran u ključnim trenucima. Ceo tim je igrao dobro s obzirom na atmosferu kakva je ovde.

Kako je bilo igrati na Marakani?

- Naravno da postoji pritisak kada su svi protiv vas, ali smo bili na visini zadatka, kao i naši navijači. Važno je u ovakvoj atmosferi doneti pravu odluku, bitno je što smo igrali protiv ovako dobrog tima. Uspeli smo na domaćem terenu da damo tri gola, ovde smo postigli jedan ključni i to je to. Najbitnije da smo uživali, jer u ovakvim utakmicama morate da uživate.

Više takmičenja za Rendžers, pun rasopred i dalje traje.

- Iako smo dobro igrali, mi još ništa nismo osvojili. Imamo još dve utakmice u ovom mesecu, a i svakom utakmicom želimo da odemo korak dalje.

Zvezda igrala bolje, da li je sreća odlučila i otkud ekipe sa Ostrva da ovoliko odugovlače, bilo je pitanje za Holanđanina.

- Mislim da je ovo Evropski fudbal, Zvezda je odigrala odlično i u prvoj utakmici. Dali su tri gola, ali iz ofsajda, mogli su bolje, ali moraju biti ponosni zbog igre. Ali nekad morate imati sreću na svojoj strani. Sada je sreća bila na našoj, dali smo sve od sebe da pobedimo. A što se tiče simuliranja... Ovo je evropski fudbal, učinićete sve da se nađete sutra u novom žrebu, želi da odete dalje. Ali svakako, Zvezda mora biti ponosna, razlike između dva tima nisu bile velike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading