Ceca Ražnatović PRVI PUT nakon zatezanja lica: Folk diva pokazala kako izgleda bez TRUNKE ŠMINKE, kao preporođena! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović prvi put je pokazala lice nakon što je otišla na tretman zatezanja.

Ceca Ražnatović PRVI PUT nakon zatezanja lica: Folk diva pokazala kako izgleda bez TRUNKE ŠMINKE, kao preporođena! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović publika isključivo može da vidi u besprekorno sređenim izdanjima, sa doteranom frizurom i šminkom, kao i pažljivo odabranim autfitom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Upravo zbog toga je mnogo pažnje izazvao snimak koji je objavila njena ćerka Anastasija Ražnatović na društvenim mrežama, a na kom je moguće videti Cecu kako čuva unuka Željka u jednom posve kućnom izdanju - bez šminke, u crnoj rolci, sa kosom vezanom u neobaveznu punđu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ražnatovićka nije skidala osmeh sa lica, kao i uvek kada je unuk pored nje, a u snimku se vidi i mališanova oduševljena reakcija kada ugleda oca Veljka Ražnatovića, kao i Svetlanin prekor upućen sinu što "previše ljubi i mazi" svog naslednika.

 

Podsetimo, Ceca je nedavno svojim pratiocima javno pokazala da je krenula na korekciju lica sa raznim koktelima koji su osvežili njen tonus kože, a po svemu sudeći, folk divi je ovaj tretman i te kako zablistao na koži. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

18.03.2022 09:42

I nrma nista pametnije da radi

Sanja

19.03.2022 19:14

Sve više liči na neku garaganku