Konstrakta nastup pripremala u PODRUMU ZGRADE: Šok detalji srpske predstavnice na Evroviziji otkriveni, evo koliko je koštao SAPUN koji je koristila na sceni! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

17.03.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić poznatija kao Konstrakta otkrila nam je šok detalje njenog spremanja za Beoviziju 2022. godine.

Konstrakta nastup pripremala u PODRUMU ZGRADE: Šok detalji srpske predstavnice na Evroviziji otkriveni, evo koliko je koštao SAPUN koji je koristila na sceni! (FOTO)

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Konstrakta na Beoviziji

Ana Ðurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, svakodnevno šokira javnost izjavama, a sada je u jednoj emisiji otkrila kako se spremala za Izbor pesme za Evroviziju, te oduševila sve.

Naime, Ana je govorila o emocijama koje oseća pred takmičenje u Torinu, ali i o tome kako su zapravo tekle pripreme za nacionalni izbor za evrovizijskog predstavnika i gde su ona i njeni saradnici vežbali koreografiju za nastup.

Republika

Foto: ATA Images

Konstrakta Beovizija 2022

 

- Vežbali smo kod mene u zgradi, u podrumu, pa smo se nabijali između četiri stolice. Tu smo smišljali i spremali nastup. Bilo je zabavno i bez tenzije. Za prvu probu sam kupila sapun od 40 dinara, nisam dovoljno uložila, pa su mi se ruke uništile, tri dana sam mazala kremu da bi mi se ruke oporavile - rekla je Konstrakta kroz smeh, pa priznala da oseća sreću, ali istovremeno i strah zbog Evrovizije:

- Što se tiče osećanja, smenjuju se strah, panika, sreća. To je strah od nečeg novog, mislim da ga svi imamo, kad je u pitanju nešto u čemu nisi izverziran, ne znaš kako ćeš da se snađeš. Ali dobro, sve je savladivo.

Nakon toga Ana je ispričala i kako je nastala pobednička pesma "In corpore sano", čiji je sama autor.

Republika

Foto: Republika

Konstrakta

 

- Pesma je nastala dok sam imala tonu slobodnog vremena i šetala s psom. Ja pesme pišem danima i čistim ih da budu izuzetno jednostavne, da nisu poetične, ali da su sadržajne. Izbegavam tumačenje pesme, bogatstvo te pesme je to što je slojevita, svako može da tumači na svoj način. Neke poruke koje su jasne su isplivale, okvir cele pesme je odnos prema zdravlju.

Konstrakta je pomenula i svoje naslednike i to kakve su njihove reakcije na maminu pobedu na domaćem izboru.

- Bila je frka kako će reagovati njihovi drugari u školi, to je sve prošlo OK, ponekad sam krindž, ali i to mogu da shvatim. Malo i oni sada imaju više obaveza nego što su imali do sada. Meni nije dosadila pesma, ali mislim da me svuda ima mnogo, volela bih da to malo splasne.

Republika

Foto: ATA Images

Konstrakta

 

Od arhitekture sam odustala zbog dece!

Konstrakta, koja je, inače, po profesiji arhitekta, priznala je zbog čega je odustala od toga i prepustila se muzici.

- Odustala sam od arhitekture jer je bio logičan izbor za moj život u tom trenutku da budem s decom, porodicom. Oni su bili mali i bilo je isplativije da se bavim muzikom i budem više kod kuće s decom - objasnila je u pomenutoj emisiji.

Konstrakta uhvaćena s mužem!

Ekipa "Paparaco lova" rešila je da isprati Konstraktu da bismo što bolje upoznali njen život, koji je glavna tema ovih dana. Najpre su je uhvatili u društvu prijatelja i rođaka, da bi je nakon praćenja po gradu uhvatili kako sa suprugom obavlja dnevne obaveze. Oni su, naime, pratili decu u školu.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Konstrakta sa mužem

 

Vraćen mi je Instagram, čitaću poruke do penzije

Nakon što je imala neprijatno iskustvo da joj usled trenutka nepažnje hakuju Instagram profil Konstrakta je uspela da ga povrati, pa se odmah na istom i oglasila.

- Vratila sam se. Ovo je jedini profil koji sam ikad napravila na Instagramu. Poruke su brojne, čitaću ih do penzije. Ljubi vas tetka - poručila je ona, a kasnije dodala da ga je povratila uz pomoć prijateljice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading