DELIJE U EKSTAZI: Benov gol doneo Zvezdi REKORDAN plasman na UEFA listi!

Autor:

Sport

17.03.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda koja je donela mnogo!

DELIJE U EKSTAZI: Benov gol doneo Zvezdi REKORDAN plasman na UEFA listi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u osmini finala Lige Evrope od Rendžersa.

Crveno-belima trijumf od 2:1 nije doneo četvrtfinale, ali jeste veliki napredak na UEFA listi i velike benefite u narednoj sezoni.

Zvezda je pobedom nad Rendžersom dobila nova dva boda i sada ih ukupno ima 46.000. To je dovoljno za 34. poziciju na UEFA listi.

Republika

Foto: Starsport

Najveći benefit od svega Crvena zvezda će imati već na leto. Jer ukoliko uspe da odbrani titulu, sada je potpuno izvesno, biće nosilac u sve četiri kvalifikacione runde. Pritom, u zavisnosti od statusa ruskih klubova od leta čak bi mogla da takmičenje započne i trećeg kruga kvalifikacija.

Naravno, da bi se održavala u ovom društvu (TOP 40) Zvezda mora da nastavi s ovakvim i sličnim rezultatima u Evropi. U poslednje dve sezone iz obručana joj je izbrisano svega 1,750 bodova, što je značajno doprinelo spektakularnom skoku. Već na leto briše se sezona 2017/18, a ona nosi ozbiljnih 8.000 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading