POTRES PRED REVANŠ NA MARAKANI: Najbolji igrač ODLAZI za preko 10.000.000 evra!

Autor:

Sport

17.03.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna tema pred okršaj koji će odrediti četvrtfinalistu Lige Evrope.

POTRES PRED REVANŠ NA MARAKANI: Najbolji igrač ODLAZI za preko 10.000.000 evra!

Foto: Starsport

Na dan revanš meča Crvena zvezda - Rendžers na Marakani, škotska štampa se bavi odlaskom jednog od najboljih fudbalera Policajaca, napadača Alfreda Morelosa, sa "Ajbroksa".

Kolumbijski napadač je promenio menadžera, a navodno nema nameru da produži vernost gigantu sa Ostrva. Morelosov ugovor sa Rendžersom ističe leta 2023. godine, pa Škoti pišu da je sve izvesnije da će biti prodat po otvaranju letnje pijace. Lil je, leta 2020. godine, za Kulombijca nudio preko 15 miliona evra, a sada bi klub iz Glazgova bio raspoložen da prihvati i ponudu u visini od deset miliona evropskih novčanica.

Morelos (25) je u Škotskoj pune četiri i po godine, doveden je iz Helsinkija za 1,2 miliona evra, a postigao je čak 113 golova u svim takmičenjima.

Podsetimo, u noći između srede i četvrtak kod hotela "Metropol" u Beogradu odigrao se navijački obračun između pristalica Crvene zvezde i Rendžersa, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading