TUČA U BEOGRADU PRED UTAKMICU: Delije kamenicama napale navijače RENDŽERSA, opšti HAOS (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u srpskoj prestonici.

TUČA U BEOGRADU PRED UTAKMICU: Delije kamenicama napale navijače RENDŽERSA, opšti HAOS (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova i 45 minuta dočekaće Rendžers na "Marakani", a veče uoči revanš meča osmine finala Lige Evrope dogodio se žestok navijački obračun u centru Beograda.

Naime, grupa pristalica crveno-belih zaletela se iz Tašmajdanskog parka ka hotelu "Metropol" kako bi napala fanove škotskog giganta. Tom prilikom letele su kamenice, a u tuči je učestvovalo nekoliko desetina ljudi.

Brzom reakcijom policije situacija se smirila, a kako se sve odigralo možete pogledati u videu.

 

 

Podsetimo da Policajci brane tri gola viška sa "Ajbroksa", a očekuje se da stadion "Rajko Mitić" večeras bude ispunjen do poslednjeg mesta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Solo

17.03.2022 09:56

Ovo sigurno neide na ruku Zemlji Srbiji a specijalno Zvezdi. Policija uvek moze preventivno da reaguje i spreci incidente ali kod nas sve ide preko veze i zato smo navikli na baklje i na tuce ljudi koji dolaze da gledaju svoj tim..Dokle cemo tako da teramo je pitanjei za Vulina i ostale jer navijaci postaju na kraju agresivni kriminalci ..A Zvezdi ce da udare jos jednu naplatu u Evrima pa nek se zamisle ???