OVO JE REALNOST: Iskusni stručnjak otvorio dušu, a imao je šta da poruči novinarima, trenerima i klupskim čelnicima!

Autor:

Sport

11.03.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je realnost, upravo tim rečima iskusni fudbalski trener je prokomentarisao evropske mečeve Večitih rivala.

OVO JE REALNOST: Iskusni stručnjak otvorio dušu, a imao je šta da poruči novinarima, trenerima i klupskim čelnicima!

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

Milorad Kosanović uvek je važio za osobu koja nema "dlake na jeziku". Tako je bilo i ovoga puta nakon ubedljivih poraza crveno i crno-belih u prvim mečevima osmine finala evropskih takmičenja.

Mnogi sotvarene rezultate naših klubova smatraju brukom, ali popularni Kosan se ne slaže sa takvom konstatacijom:

- Ne možemo tako reći. Znam da mi generalno imamo visoko mišljenje  o sebi i smatramo da smo bolji nego što zapravo jesmo. Partizan je naišao na jak i ozbiljan tim iz samog vrha evropskog i holandskog fudbala i mislim da nije ni mogao bolje! Sa druge strane, Zvezda je odigrala dobru utakmicu u smislu otpora koji je pružila! Igrala je dobro kada je imala loptu u posedu, a kriminalno kada su je imali domaćini i zato je tako i prošla - poručuje Kosanović za "Informer", a zatim nastavlja:

- Dobro su Stankovićevi izabranici držali ritam 90 minuta, ali su pravili greške koje ne mogu lako da se isprave! Nemamo takmičenje koje našim klubovima može da obezbedi dostojne rivale.

Za kraj je Kosanović u svom stilu odbrusio:

- Mislim da i novinari i te kako greše kada pišu da Partizan sanja istorijski rezultat, ili da Zvezda igra takvu i takvu utakmicu! Pa da li je to normalno? To su česte poruke i iz klubova! Slušam i trenere šta pričaju, ali i igrače! Kakva istorija? Za mene je Partizan klub koji je igrao finale Lige šampiona, kakava crna istorijska utakmica nedavno portiv tima za koji nikada nisam čuo! Da li su oni normlani? Ili Zvezda ima najbolji tim u poslednjih 30 godina!? Tako nas obmanjuju i pričaju laži, to nisu priče ni za decu! Ne znam zašto novinari to dozvoljavaju? Umesto da saseku pitanjem- Alo dečko, kako to misliš istorija? Ili vidim - poništena tri gola! Pa to nisu bili golovi! Smatram da sportu treba istina i da je VAR odlična stvar. Ne idemo napred ako pričamo i mislimo tako, a voleo bih da se to promeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Koje bre novinarstvo

11.03.2022 17:02

Novinarcici su navijaci , tako I pisu . Nikakav NOVINARSKI KODEKS. Pravi novinari su bili MILE KOS I RADOJCIC a ne ovI POTRCCI profiteri