OD NJEGOVIH REČI PODRHTAVA TOPČIDERSKO BRDO: Nekadašnji trener Partizana NIJE NEZADOVOLJAN, kako će Grobari REAGOVATI!

Autor:

Sport

11.03.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo navijača Partizana iskazao je svoje nezadovoljstvo nakon prvog susreta osmine finala Lige konferencija.

OD NJEGOVIH REČI PODRHTAVA TOPČIDERSKO BRDO: Nekadašnji trener Partizana NIJE NEZADOVOLJAN, kako će Grobari REAGOVATI!

Foto: Starsport

Zvonko Varga

Crno-beli su sa ubedljivih 5:2 poraženi kod kuće od holandskog Fejenorda, a na crno veče srpskog klupskog fudbala nadovezao se i ubedljiv poraz Crvene zvezde u Glazgovu rezultatom 3:0 u okviru Lige Evrope.

Svoje viđenje nakon odigranih mečeva izneo je nekadašnji trener FK Partizan, Zvonko Varga:

- Kod nas nikada nema zadovoljnih, ili je fenomenalno ili je očajno, sredina ne postoji. Samim tim što su Partizan i Zvezda došli do osmine finala, napravljen je ogroman uspeh, doneli su važne bodove srpskom fudbalu i, verovatno, obezbedili dva učesnika u Ligi šampiona, jednog direktno, drugog u kvalifikacijama. Godinama unazad to je bilo nezamislivo.

Proslavljeni as crno-belih, ipak, nije krio razočaranje "petardom" u Humskoj.

- Rezultatski je razočaranje, niko nije očekivao takav rezultat. Nisam, iskreno, gledao celu utakmicu zbog obaveza na treningu, ali sam pogledao golove. Iako je Fejenord prototip holandske škole fudbala, jer od samog početka karijere, pa do ulaska tih klinaca u prvi tim, znaju da će im se to vratiti i da će ta deca kada stasaju, vratiti na ovaj način.

Svom bivšem klubu nema šta da zameri:

- Apsolutno ništa ne bih zamerio igračima i stručnom štabu Partizana. Suočeni sa svim nedaćama koje su ih snašle, od povreda, suspenzija, nekompletnog tima, to je maksimum koji su mogli da pruže, posle bitke na tri fronta.

Navijači Partizana su po okončanju susreta u Humskoj svoje nezadovoljstvo izrazili zahtevom da aktuelna uprava kluba napusti svoje rukovodeće pozicije. Kako je na to reagovao generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura, pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
SREMCI I ISTINA

11.03.2022 17:05

VARGA KOGA TI STITIS. KAKO VODE NAS PARTIZAN DOBRO I POSTOJI ! SIKTER BRE SVI PROFITERI ,AMATERI .