ČETVRTAK JE DAN D: Dragovića ODVODE sa Marakane?

Autor:

Sport

16.03.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest pred revanš Zvezda - Rendžers!

ČETVRTAK JE DAN D: Dragovića ODVODE sa Marakane?

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Crvena zvezda će u četvrtak od 18 sati i 45 minuta pokušati da nadoknadi tri gola minusa protiv Rendžersa, a loža stadiona "Rajko Mitić" biće puna skauta i predstavnika sportskog sektora evropskih klubova.

U centru njihove pažnje biće defanzivac crveno-belih Aleksandar Dragović i centarfor Policajaca Alfredo Morelos. Očekuje se da pomenuta dvojica igrača vode žestoke duele na travnatoj podlozi Marakane, a njihov učinak sutra može biti presudan za eventualan transfer koji bi bio realizovan tokom letnje pijace.

Osim pomenutog tandema, pažnju evropskih klubova privlače i Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Strahinja Eraković, a dolazak na naš najveći stadion već su najavili emisari Milana, Torina, Verone, Viljareala, Borusije Mehengladbah, Bazela, Bešiktaša, Anderlehta...

Podsećamo da je Rendžers na Ostrvu slavio sa 3:0, Škoti su sva tri gola dali posle prekida, pa aktuelnog prvaka Srbije očekuje vraški težak posao kako bi se domogao četvrtfinala Lige Evrope...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading