DA LI JE OVO REALNO? Slika Verice Rakočević ZGRANULA JAVNOST: Ovo je dizajnerka KAKVU do sada niste videli, SVI ZAPANJENI PRIZOROM (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika Verice Rakočevič iz mladosti šokirala javnost, pevačica ne liči na sebe od silnih plastičnih operacija!

DA LI JE OVO REALNO? Slika Verice Rakočević ZGRANULA JAVNOST: Ovo je dizajnerka KAKVU do sada niste videli, SVI ZAPANJENI PRIZOROM (FOTO)

Foto: prtintskrin kurir tv

Modna kreatorka Verica Rakočević poznata po svojoj vitalnosti i mladalačkom duhu, ostvarila je zavidnu karijeru u svetu mode.

Jedna od najuticajnijih na ovim prostorima i svakako najdugovečnijih u poslu, Verica, zapravo, nije za sebe planirala karijeru modne dizajnerke.

O ovome je obavestila svoje pratioce na Instagramu, a sve uz fotografiju nastalu 1966, kada je Verica završila gimnaziju.

Budući da danas izgleda fantastično doduše sa dosta plastičnih operacija, na ovoj fotki ne liči na sebe ali jdno je sigurno, fotografija iz mladosti svedoči o zaista nesvakidašnjoj lepoti.

- Vremeplov 1966-2022. Maturantkinja Devete gimnazije maštala je o karijeri pisca dok je život imao drugi plan za nju - napisala je Rakočević uz fotku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vlad

16.03.2022 10:33

Sad izgleda kao Ken koji je izašao iz pčelinjaka...

Odgovori 19 3