UDARNA IGLA PODBACILA U GLAZGOVU! Zvezda nije imala sreće, Borjan bio na visini zadatka, ali su ostali morali bolje... (OCENE)

Autor:

Sport

10.03.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle teškog poraza na Ostrvu...

UDARNA IGLA PODBACILA U GLAZGOVU! Zvezda nije imala sreće, Borjan bio na visini zadatka, ali su ostali morali bolje... (OCENE)

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa "Ajbroksa"

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz na "Ajbroksu" od Rendžersa (3:0), a utisak je da je aktuelni prvak Srbije mogao da izvuče bolji rezultat pred revanš.

Crveno-beli su propustili veliku priliku u 24. minutu da iz penala smanje zaostatak na 2:1, ali je udarac Kataija odbranio iskusni Mekgregor. U nastavku možete pročitati ocene igrača našeg najtrofejnijeg kluba.

Milan Borjan (6,5) - Odlično je branio, kapitenski, kod golova nije mogao bolje, a u par navrata je sjajnim intervencijama sprečio domaće da postignu još koji pogodak.

Kristijano Pićini (5,5) - imao je mnogo problema u defanzivi, dok u napadu nije pravi razliku. Bledo izdanje Italijana.

Aleksandar Dragović (6) - Utopio se u "sivilo" crveno-belih, samo je u par navrata pokazivao klasu, posebno kod jednog kornera u drugom delu igre, kada je izbacio loptu sa gol linije.

Strahinja Eraković (6) - Slabo izdanje mladog defanzivca, ali pred njim je još puno vremena i ovakvih utakmica.

Milan Rodić (5,5) - Nije bio na svom nivou, prilično bezopasan u napadu, zaradio je i žuti karton, utisak je da je odigrao jednu od slabijih partija u Evropi ove sezone.

Seku Sanogo (5,5) - Slabo se nosio sa pritiskom rivala, bio je nesiguran u predaji lopte, loša igra iskusnog veziste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sanogo bled na Ajbroksu

Gelor Kanga (6) - Solidan učinak Zvezdinog Gabonca, šteta samo hto je njegov razoran udarac završio na prečki Mekgregorovog gola.

Slavoljub Srnić (5) - Katastrofalnom reakcijom skrivio je penal, bez potrebe, što je trasiralo put Rendžersu ka ubedljivom trijumfu.

Mirko Ivanić (5,5) - Loša igra Ivanića, nikako nije uspevao da napravi razliku.

Aleksandar Katai (5,5) - Nije imao sreće sa VAR-om, njegov šut sa "kreča" je skinuo Mekgregor. Dešava se i najboljima da podbace...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jedan od Zvezdinih tragičara - Aleksandar Katai

Ohi (5,5) - Bio je potpuno neprimetan, a i kada je ušao u šansu nije dobro zahvatio loptu pa je dozvolio iskusnom Škotu da se još jednom istakne.

Milan Pavkov (5,5) - Nedovoljno konkretan za pola časa koliko je proveo na terenu.

El Fardu Ben (6) - Njegov ulazak kao da je malo razmrdao crveno-bele, iako nisu uspeli da promene odnos snaga na semaforu, čini se da je Stanković pogodio sa uvođenjem asa sa Komora.

Milan Gajić (-) - Bez zapaženog učinka.

Nemanja Motika (-) - Bez učinka.

Trener Dejan Stanković (5,5) - Dekijevi izabranici nisu uspeli da sprovedu njegove zamisli u delo. Posebno su loše branili prekide, a sa druge strane nisu dovoljno ugrožavali Policajce na drugom kraju terena. Stanković će imati 90 minuta na Marakani da se iskupi i popravi utisak koji je ostavljen u Glazgovu.

Podsetimo, revanš se igra kroz sedam dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading