BIĆE DRUGAČIJE BEZ PIJANCA! Kosanović najavljuje PROLAZ Zvezde u četvrtfinale Lige Evrope!

Autor:

Sport

09.03.2022

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljak kao da nije bio na terenu i posle njegove greške smo primili gol u 90. minutu u Glazgovu, a Dekijevi momci imaju veće šanse za slavlje, kaže Kosan za Srpski telegraf i Republiku.

BIĆE DRUGAČIJE BEZ PIJANCA! Kosanović najavljuje PROLAZ Zvezde u četvrtfinale Lige Evrope!

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

Crvena zvezda sutra (21.00, Arena sport premijum 1) gostuje Glazgov Rendžersu u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope, a svi navijači crveno-belih s knedlom u grlu pamte prethodni dvomeč s aktuelnim šampionom Škotske u sezoni 2007/08. Tada su "policajci" slavili 1:0 golom Naća Nova u 90. minutu, a svemu je prethodila greška Gžegoža Bronovickog, koji je zaspao prilikom dubinske lopte.

Kasnije je u Beogradu bilo 0:0 i tim s Marakane je ispao, a gostovanja na Ajbroksu za Srpski telegraf prisetio se Milorad Kosanović (71), tadašnji trener bivšeg šampiona Evrope i sveta.

GŽEGOŽ ZASPAO

- Žao mi je i krivo što nismo otišli dalje jer smo izgubili utakmicu bez razloga. Pamtim meč na Ajbroksu po tom golu u 90. minutu i kobnom kiksu Bronovickog, koji je bukvalno zaspao kada je upućena ta dubinska lopta. Posle meča mi nije dao nikakvo objašnjenje, kao da ne zna šta mu se desilo, kao da nije bio na utakmici. Ali šta očekivati od igrača koji je pio i vodio nezdrav život, a Dejan Stanković je miran, nema pijanca u timu, kao ja - rekao je Kosanović za naš list.

BEZ OPTEREĆENJA

Iskusni trenerski vuk istakao je da Beograđanima neće biti lako zbog atmosfere na Ajbroksu, ali je otkrio i kako Milan Borjan i saigrači mogu da dođu do pobede u Glazgovu.

Najveće pretnje Morelos i Kent

 

Crvena zvezda se uzda u napad predvođen Ohijem i podrškom Kataija i Ivanića, ali neće biti lako ni odbrani crveno-belih jer i Rendžers ima kvalitetne adute. Pre svih se izdvajaju kolumbijski napadač Alfredo Morelos i englesko krilo Rajan Kent. Morelos je dao tri gola na sedam utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope, ukupno ove sezone ima 18 pogodaka na 38 mečeva u svim takmičenjima. S druge strane, Kent dominira sa 14 asistencija u svim takmičenjima, a od toga tri na šest utakmica u Ligi Evrope.

- Atmosfera na Ajbroksu je veoma dobra, stadion će biti pun, tamo ljudi dolaze da navijaju, a ne da vređaju. Zvezda treba da igra svoj fudbal i da se ne opterećuje. Recept za moguće slavlje jeste igra iz prvog poluvremena u večitom derbiju. Obe ekipe su jače nego 2007, prošlo je mnogo vremena, ali mislim da ova Zvezda ima veće šanse nego ona koju sam ja vodio - zaključio je bivši trener crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading