DALEKO ODJEKUJE PORUKA IZ PEKINGA, POMINJE SE BOMBARDOVANJE: Nikada vam nećemo zaboraviti, KO STE VI DA NAM DRŽITE PREDAVANJA!

Autor:

Svet

17.03.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon optužbe američkog predsednika DŽoa Bajdena da je Vladimir Putin ratni zločinac oglasila se i Kina poručujući da neće slušati lekcije onih koji su 1999. godine u Jugoslaviji prekršili međunarodno pravo.

DALEKO ODJEKUJE PORUKA IZ PEKINGA, POMINJE SE BOMBARDOVANJE: Nikada vam nećemo zaboraviti, KO STE VI DA NAM DRŽITE PREDAVANJA!

Foto: commons.wikimedia.org/Stuinzuri

- Kina nikada neće zaboraviti ko je bombardovao kinesku ambasadu u Jugoslaviji i nisu joj potrebna predavanja onih koji su prekršili međunarodno pravo - saopšteno je na sajtu kineske misije pri Ujedinjenim nacijama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bombardovanje 1999.

- Kineski narod je potpuno u stanju da saoseća sa bolom i stradanjima drugih zemalja, jer nikada nećemo zaboraviti ko je bombardovao našu ambasadu u Jugoslaviji. Takođe nam nisu potrebna predavanja o pravdi onih koji krše međunarodno pravo - navodi se u saopštenju objavljenom kao odgovor na kritiku kineskog stava po pitanju ukrajinske krize od strane NATO-a, prenosi Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Mimi

17.03.2022 10:16

Konacno da se progovori ko je stvarni zlocinac, ko je dao licni primer Rusima da mogu i oni tako da se ponasaju.

Odgovori 49 2
Moka

17.03.2022 14:16

Jedina istina je ovo, sve drugo su vecite kaubojske obmane!!!!

Odgovori 34 2
Primus

17.03.2022 21:46

谢谢 H V A L A !

Odgovori 18 0
Себин

23.03.2022 19:14

Лицемерним америма јасно и гласно ставити до знања да нису више светски полицајци који могу да свима кроје судбине. Доста је било њихове фашистичке тортуре.

Odgovori 11 1