BRUTALNO POJAČANJE ILI ŠKART? Apenini GORE zbog NOVOG KOVAČEVIĆA - cela Italija bruji samo o Srbinu!

Autor:

Sport

16.03.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka nokaut faze Lige šampiona.

BRUTALNO POJAČANJE ILI ŠKART? Apenini GORE zbog NOVOG KOVAČEVIĆA - cela Italija bruji samo o Srbinu!

Foto: www.profimedia.rs

Darko Kovačević

Bivši reprezentativac naše zemlje Darko Kovačević nahvalio je veliko zimsko pojačanje Juventusa - Dušana Vlahovića. Nakon sjajnog starta, Srbin je imao nekoliko slabijih partija u dresu Stare dame, što je otvorilo pitanje da li je preplaćen Fiorentini.

Kovačević je, pak, uveren da je nekadašnji špic Partizana kalibar za Juve.

Sjajan momak. Mlad, ali već sa pobedničkim karakterom. Upoznao sam ga dok sam radio za omladinsku reprezentaciju Srbije, sve prepreke savladava na terenu. To mi se sviđa kod njega - počeo je Kovačević za "Gazetu", a potom je nastavio o Vlahovićevom karakteru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Isti je kao ja" - Kovačević o Vlahoviću

Karakter. Pogledajte Sinišu Mihajlovića i shvatićete na šta mislim. Ima nas sedam miliona, ali zahvaljujući tom duhu, toj želji za pobedom, uvek imamo talente u svim sportovima. Đoković u tenisu, Jokić u košarci, pa odbojka, vaterpolo, fudbal sa Vlahovićem, Jovićem i Mitrovićem, koji je postigao 35 golova u Čempionšipu.

Zbog sličnih karakteristika, Duća je dobio epitet "novi Kovačević".

- Vlahović sa nabojem prolazi kroz utakmicu. Van terena je vrlo miran, ali na samom terenu, ako ne postigne gol, postaje nervozan. Sve mi se to sviđa, takav sam i ja bio, isti - podvukao je Darko Kovačević.

Podsetimo da će Juventus večeras od 21 čas ugostiti Viljareal u revanš meču osmine finala Lige šampiona, nakon što je na "Madrigalu" bilo 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading