LEGENDARNI TRENER OPČINJEN SRBINOM: Arsen Venger sastavio HVALOSPEV!

Autor:

Sport

15.03.2022

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se trofejni stručnjak.

LEGENDARNI TRENER OPČINJEN SRBINOM: Arsen Venger sastavio HVALOSPEV!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Čuveni francuski trener, Arsen Venger, govorio je o najboljim napadačima današnjice, a osvrnuo se i na zvezdu Juventusa, Dušana Vlahovića.

- Stvarno mi se sviđa Srbin koji je prešao iz Fiorentine u Juventus u januaru. Vlahović je jako, jako interesantan igrač - prokomentarisao je Venger.

Nije štedeo reči hvale na svog sunarodnika, Kilijana Mbapea.

 

 

- Kada sam ga prvi put video televiziji, pitao sam ljude oko mene: ‘Šta je ovo? Gledamo li Pelea?’. Svi su mislili da sam lud ali on zaista polako dostiže taj nivo. Pa pogledajte samo onaj poništeni gol protiv Reala kada je predriblao golmana. Izvrsno! Ne samo da je brz već ima i fudbalsku inteligenciju, fantaziju i sjajno kretanje. Tehnički je trenutno u ozbiljnoj porednosti u odnosu na Halanda - zaključio je Francuz.

Podsećamo da je svoje najveće uspehe Venger postigao u Arsenalu, gde je bio trener od 1996. do 2018. godine. Sa njima je tri puta osvajao Premijer ligu, uključujući i jedinu sezonu u istoriji lige bez poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading