LEGENDA MILANA PLAŠI ŠKOTE: Marakana je NAJNEPRIJATELJSKIJI stadion na planeti

Autor:

Sport

16.03.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 dočekuju ekipu Rendžersa u revanš meču osmine finala Lige Evrope, a nada crveno-belih ne jenjava bez obzira na visok poraz (3:0) iz prve utakmice.

LEGENDA MILANA PLAŠI ŠKOTE: Marakana je NAJNEPRIJATELJSKIJI stadion na planeti

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ispred Severa "Marakane"

Navijači šampiona Srbije su optimisti pred revanš sa prvakom Škotske i nema sumnje da će u četvrtak napraviti paklenu atmosferu na beogradskoj "Marakani".

Škotskim medijima je pokušao da objasni šta ekipu Rendžersa u Beogradu čeka i legendarni trener Milana Arigo Saki.

On je Rosonere u Beogradu vodio 1988. godine, na utakmici Kupa šampiona koja je prekinuta zbog magle, kao i u ponovljenoj dan kasnije.

Nikada nisam video ni čuo takvu publiku. Za revanš su bile otvorene kapije i kasnije nam je rečeno da je bilo između 100.000 i 120.000 ljudi. Naš izvršni direktor Adrijano Galijani je ušao u svlačionicu pre utakmice i rekao nam da tamo gde je dan ranije bio jedan red, sada su dva ili tri. Rekao je da ne smemo da se plašimo, ali moglo bi se reći da je mislio suprotno - otkrio je Saki Škotima.

Nastavio je u istom ritmu.

Atmosfera u Beogradu ne može da se poredi ni sa čim drugim na zemlji. Uz to treba dodati da je Zvezda bila pravi tim, sa sjajnim individualnim igračima koji su osvojili Kup Evrope nekoliko godina nakon što smo ih pobedili sa Milanom. Sećam se, međutim, da u obe utakmice jednostavno nisu želeli da napadnu. Sa Rendžersom, posle poraza 0:3 u Glazgovu, Crvena zvezda neće imati druge opcije osim da napadne, tako da bi to trebalo da bude potpuno drugačije iskustvo od onog koje smo imali na teren - dodao je legendarni Italijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading