U PRODAVNICI RENDŽERSA KAO NA BUVLJAKU: Proverili smo cene i ŠOKIRALI SE koliko je sve JEFTINIJE u Glazgovu (FOTO)

Autor:

Sport

10.03.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi susret osmine finala UEFA Lige Evrope između rendžersa i Crvene zvezde sve je bliži.

U PRODAVNICI RENDŽERSA KAO NA BUVLJAKU: Proverili smo cene i ŠOKIRALI SE koliko je sve JEFTINIJE u Glazgovu (FOTO)

Foto: republika.rs

Na ulicama Glazgova sve je podrđeno predstojećem meču, a kako javlja naš izveštač iz najvećeg Škotskog grada i grupe navijača Crvene zvezde primetne su na ulicama.

Ovoga puta, naš izveštač Veljko Petrović, posetio je i prodavnicu FK Rendžers koja se nalazi u centru Glazgova i u najmanju ruku ostao je iznenađen onim što je video.

Dobro je poznato da je život na Ostrvu prilično skup, ali su zato cene u oficijalnoj prodavnici škotskog velikana u strmoglavom padu. Da li je razlog tome ekonomska kriza i smanjena platežna moć građana, ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam samo da nagađamo.

Sve cene su snižene uglavnom za 50%, a o nekim cenama se može govoriti kao da je u pitanju buvljak polovne sportske opreme.

Dres Rendžersa tako možete kupiti za svega 7 funti, umesto regularne cene od 35, ili majicu sa amblemom kluba za 12, umesto 40 funti.Trenerke su snižene sa 45 na svega 13,5...

O rasprodaji u Glazgovu, možete se uveriti i sa fotografija koje je naš izveštač Veljko Petrović napravio na licu mesta:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading