CRVENA ZVEZDA NE MIRUJE! Vrelo je, sa Marakane stiže novo OŠTRO pismo!

Autor:

Sport

07.03.2022

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura u srpskom fudbalu nakon penala za Partizan u Subotici u nedelju! Crvena zvezda je odmah reagovala i napala FSS!

CRVENA ZVEZDA NE MIRUJE! Vrelo je, sa Marakane stiže novo OŠTRO pismo!

Foto: Starsport

Tim povodom oglasio se i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović:

- Osećamo i upozoravamo da su ugroženi takmičarski interesi Crvene zvezde. Najbolji primer je (posle sviranog i ponovljenog penala u Kruševcu) jučerašnja utakmica u Subotici gde je sudija Srđan Jovanović iz VAR sobe posle više od 2 minuta kašnjenja pozvao glavnog sudiju i na njega izvršio pritisak da dosudi penal u 84. minutu. Da li ste ikada videli da utakmica nastavi da se igra i da tek posle proteka vremena od 2 minuta glavni sudija bude pozvan iz VAR sobe? I to baš sudija Srđan Jovanović čije izuzeće je Crvena zvezda tražila pre dve godine posle njegovog suđenja u derbiju kada je u 76. minutu poništio regularan gol našeg igrača Milunovića pri rezultatu 0:0. Jučerašnjim penalom u 84. minutu Partizan je opet počašćen sa 2 boda koja mogu direktno uticati na osvajanje šampionske titule i direktno je ugrozilo regularnost takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Mijailović

 

- Već duži period smišljeno se u fudbalskom savezu stvara atmosfera da Crvena zvezda ne sme biti šampion i to je činjenica koju su prihvatile i same sudije. U obavezi smo da zaštitimo interese našeg kluba. S obzirom da nemamo poverenje u ljude koji trenutno vode fudbalski savez i sudijsku organizaciju, zahtevamo da sve utakmice plej-ofa koje igraju i Crvena zvezda i Partizan sude inostrane sudije.

- Inostrane sudije nisu nepoznate ni takmičenju u bivšoj Jugoslaviji niti danas u nekim evropskim ligama. Smatramo da je ovo jedini način da se povrati integritet i regularnost takmičenja. FK Crvena zvezda ima obavezu prema armiji svojih navijača da svojim igračima i treneru obezbedi fer i sportske uslove da bi oni mogli na terenu dokazati da su najbolji kao što su to već dokazali prošle nedelje u večitom derbiju.

- Crvena zvezda je najbolja i to će uprkos svemu dokazati na terenu i ove sezone, osvajanjem pete uzastopne šampionske titule - stoji u pismu koje je potpisao predsednik Zvezde Svetozar MIjailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading