Poznata voditeljka se našla OČI u OČI sa Gadafijem: Bojana ispričala sve DETALJE upoznavanja, a na kraju je završila ispod ŠATORA!

Autor:

Zabava

07.03.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Lazić je ispričala sve detalje o upoznavanju Muamera el Gadafija.

Poznata voditeljka se našla OČI u OČI sa Gadafijem: Bojana ispričala sve DETALJE upoznavanja, a na kraju je završila ispod ŠATORA!

Foto: Ivana Stevanović/Privatna arhiva

Voditeljka Bojana Lazić je nedavno otkrila da se u mladosti takmičila na izboru za mis naše zemlje, a malo ko zna da je ona tada imala čast da upozna i poseti pokojnog pukovnika i vladara Libije, Muamera el Gadafija.

Republika

Foto: instagram.com

Voditeljka Bojana Lazić

- To je bila 2007.godina.Tada sam imala 20 godina. Bila mi je velika čast sto sam bila deo srpske delegacije 2007. godine koja je posetila pokojnog pukovnika Muamera el Gadafija. U delegaciji je bilo oko 80 ljudi, bila su i Neda Ukraden, Olja Karleuša, pokojni Marinko Rokvić, njegov sin Nikola Rokvić, Vesna de Vinča, misice Srbije i Crne Gore. Mi smo imali prvu modnu reviju u istoriji Libije. Nosili smo kreacije kreatorke Vladanke Celić, koja je takođe bila sa nama - ispričala je voditeljka, a potom se osvrnula i na susret sa Gadafijem:

Republika

Foto: Ivana Stevanović/Privatna arhiva

Voditeljka Bojana Lazić

- Bili smo smešteni u Tripoliju. Sećam se da smo prošli rigoroznu kontrolu pre susreta sa Gadafijem. Muamer el Gadafi je organizovao proslavu u jednom velikom šatoru, rukovao se sa svih 80 ljudi koji su bili tu, uključujući i sa mnom. Meni je bilo interesantno što smo mi stajali u polukrugu, a on išao i rukovao se sa svakim ponaosob. Delovao mi je kao veoma prijatan čovek i ponavljao je kako mu je žao zbog raspada Jugoslavije - priča voditeljka i dodaje:

Republika

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Voditeljka Bojana Lazić

- Kada smo bili u Tripoliju, rekli su nam da se ne udaljavamo od hotela iz bezbednosnih razloga i kretanje nam je bilo ograničeno. Moram priznati da mi je žao zbog svega što se tamo izdesavalo nakon nekoliko godina. Takođe mi je bilo vrlo zanimljivo što su njegovo obezbeđenje činile isključivo žene,a neke su bile i Srpkinje. To je putovanje i iskustvo koje se nikada ne zaboravlja - ispričala je Bojana, prenosi Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading