HAOS U SRPSKOM FUDBALU! Žestok okršaj Partizana i Crvene zvezde zbog VAR-a u Subotici!

Autor: V.Z.

Sport

07.03.2022

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana sa spornog penala osvojili su Suboticu - 0:1 (0:0), dok su u Zvezdi ogorčeni na sudijsku komisiju FSS i, kako kažu, neformalnog predsednika, a zvaničnog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, u kog su uperili prst, tvrdeći da krade titulu u korist crno-belih.

HAOS U SRPSKOM FUDBALU! Žestok okršaj Partizana i Crvene zvezde zbog VAR-a u Subotici!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

U okviru 26. kola lider Superlige gostovao je severu Srbije i na osnovu viđenog na terenu Gradskog stadiona za 85 minuta igre Spartak je zaslužio bod. A onda je usledio detalj koji je odlučio pobednika i izazvao buru o kojoj će se danima polemisati. Rezervistu Jovića oborio je Đurasović u kaznenom prostoru i, zanimljivo, glavni sudija meča Lazar Lukić pokazao je da se igra nastavi. Kuriozitet je da je Lukić od saradnika iz VAR sobe, konkretno Srđana Jovanovića, pozvan tek dva minuta posle sporne situacije. Pregledavanje snimka je trajalo nekoliko minuta, pa je Lukić odlučio da pokaže na belu tačku. Bibras Natko bio je precizan i Partizan je upisao tri važna boda u trci za titulu.

- Desila se pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017, kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a sada je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković - saopštili su iz Crvene zvezdi svega nekoliko minuta nakon što je meč u Subotici završen.

Nastavili su u istom tonu.

- Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Tražimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima - dodali su odgovorni s Marakane.

SUPERLIGA

26. KOLO

NEDELJA

Spartak - Partizan 0:1 (0:0)

C. zvezda - Novi Pazar

Vojvodina - TSC

PONEDELJAK

Radnički 1923 - Metalac 14.00

Napredak - Proleter 16.00

Radnik - Čukarički 16.00

Radnički (N) - Kolubara 18.00

UTORAK

Mladost - Voždovac 16.00

Tabela: Partizan 71, Crvena zvezda 69, Čukarički 47, Vojvodina 36, Radnički Niš 33, Napredak 32, Kolubara 32, TSC 31...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading