ŽESTOKO! Crvena zvezda NADUVALA Piksija i Partizan novim saopštenjem!

Autor:

Sport

06.03.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem povodom pobede Partizana u Subotici golom sa bele tačke Bibrasa Natha.

ŽESTOKO! Crvena zvezda NADUVALA Piksija i Partizan novim saopštenjem!

Foto: Starsport/Ilustracija

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

- Da imaju i malo sportskog morala odćutali bi ljudi iz Partizana posle danasnje pljačke i pobede iz ovakvog penala danas. Ali nemaju i to nije ništa novo. Oni pokvareno pokušavaju da odvuku pažnju sa sramnog penala koji Crvenu zvezdu može da udalji od osvajanje šampionske titule. Pokušavaju zamenom teza da bace prašinu u oči sportskoj javnosti i odvuku pažnju na nebitne stvari. Mi nećemo ćutati jer je našem klubu danas naneta velika šteta. 

- Mi nećemo ići na teren ličnog i nikoga nećemo da vredjamo, ali ćemo štititi interese našeg kluba. Crvena zvezda već godinama osvaja šampionske titule, postiže istorijske rezultate i motor je razvoja srpskog fudbala. Naravno da to smeta ljudima iz Partizana, ali su očigledno nesposobni da našu dominaciju spreče na sportski način. Ali Partizan nama nije tema, nama je tema organizacija koja kontrolise sudjenje a to je FSS. Partizan je našao saveznika u čelnicima FSS i selektoru reprezentacije koji je neformalni gazda Fudbalskog saveza Srbije. Javna je tajna da je Dragan Stojković iskoristio uspeh sa reprezentaicijom i preuzeo kompletnu vlast u FSS, on tamo kontroliše bukvalno sve. I administraciju i sudijsku organizaciju i sve ostalo. Javna je tajna i da Dragan Stojković već 15 godina ne dolazi na  stadion Crvene zvezde i on taj problem treba da reši sam sa sobom ili već sa kim ima problem. Ali mu nećemo dozvoliti da svoju poziciju u FSS  zbog sujete i svog ega zloupotrebljava i stavlja u funkciju protiv interesa Crvene zvezde. I mi na to upozoravamo od početka sezone. Ono zbog čega smo zabrinuti je atmosfera koju je u fudbalskom savezu Srbije on napravio, a to je da Crvena zvezda ne sme da bude šampion. Ta atmosfera se prenela i na sve sudije pojedinačno i zato su sudije u strahu, a sudjenje ovakvo kakvo jeste. Naša profesionalna i sportska obaveza je da se sudarimo sa svakim ko je protiv interesa Crvene zvezde.

- Nećemo ćutati jer je naša obaveza da štitimo interese Crvene zvezde, naša je obaveza da našem klubu obezbedimo fer uslove i da na terenu opet pokažemo da smo najbolji kao što smo prošlog vikenda u večitom derbiju pokazali da smo tri klase iznad!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
aleksandar

06.03.2022 20:02

Cela Srbija je videla onu pljacku u Subotici. Sramota nad sramotama. Ne znam ko je kriv za ono ali treba da odgovara.

Odgovori 4 11
SVI VIDELI BRUKU ZIVKOVICA

15.03.2022 23:52

@aleksandar - Pljacka I na utakmicu sa NAPREDKOM. CIST PENAL NAD JOVICEM ,VUCEN ZA DRES ! ZIVKOVIC REZIRA PRVAKA ! PREKINUTI PRVENSTVO UPRAVE NA SUD !

Sever I Jug

06.03.2022 20:58

Pocela UDBASKA MASINERIJA da mulja I spinuje

Selektivnost

06.03.2022 21:05

DAJTE SVE KOMENTARE , NAVIJACI !