FSS doneo RADIKALNU ODLUKU nakon napada na PIKSIJA! Saopštenje Zvezde izazvalo zemljotres!

Autor:

Sport

07.03.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije (FSS), oštro je reagovao nakon saopštenja Crvene zvezde i Partizana posle pobede crno-belih u Subotici golom Bibrasa Natha sa bele tačke u finišu meča.

FSS doneo RADIKALNU ODLUKU nakon napada na PIKSIJA! Saopštenje Zvezde izazvalo zemljotres!

Foto: Starsportphoto/ilustracija

Dragan Stojković Piksi i Zvezdan Terzić

Odmah je stiglo saopštenje iz Ljutice Bogdana gde je kao glavni krivac označen selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Potom je stigao i odgovor iz Humske u kojem je generalni direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio Zvezdanu Terziću, a zatim je usledilo i novo saopštenje sa "Marakane".

Sada je došao na red i FSS, gde će danas u Staroj Pazovi pod posebnom lupom biti večiti rivali, prenosi "Sport Klub".

Na dnevnom redu, između ostalog, naći će se i predložena promena Statuta Zajednice. Najavljeno je formiranje novih, operativnijih, organa u Super i Prvoj ligi. Istovremeno, u Staroj Pazovi trebalo bi da bude usvojen predlog liste dela sudija novoformiranog Veća za sporove FSS.

Zajednica, na čijem čelu se poslednjih godina nalazi prvi čovek Javora Dragomir Lazović, broji 32 člana – po 16 iz Super i Prve lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
FOTO

15.03.2022 23:45

Vidi mu NJUSKU SAMO JE ZA LUVR !