VELODROM U SUZAMA: Ni Liga šampiona više nije tako sigurna!

Autor:

Sport

06.03.2022

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 27. kolu francuske Lige 1, na stadionu "Velodrom" snage su odmerile ekipe Olimpika iz Marseja i Monaka.

VELODROM U SUZAMA: Ni Liga šampiona više nije tako sigurna!

Foto: Tanjug/AP

I pored činjenice da su domaći fudbaleri bili napadački nastrojeni, ali i konkretniji tokom celog toka susreta, bodovi su otišli u Kneževinu, a fudbalerima domaće ekipe ostaje velika briga da li će u aktuelnom šampionatu uopšte uspeti d ase izbore makar za kvalifikacije za UEFA Ligu šampiona.

Trenutak odluke dogodio se u 59. minutu kada se lopta od stative odbila do Želsona Martinsa, koji je refleksno reagovao i poslao je u nebranjenu mrežu. Prethodno je Kevin Foland izbegao ofsajd na dodavanje Visama Ben Jedera, lepo odližio loptu na stranu i šutirao, ali ga je okvir gola sprečio da se upiše u strelce. Na sreću Kneževa, Portugalac je bio na pravom mestu...

 

 

Nakon ovog susreta fudbaleri Olimpika zauzimaju treću poziciju na tabeli Lige 1 sa 47 svojenih bodova. samo bod manje ima četvrtoplasirani Ren, dok petoplasirani Strazbur ima 44 boda. 

Ekipa Monaka stigla je do osme pozicije i sa 41 osvojenim bodom i izlazak u Evropu više ne izgleda kao neostvariv poduhvat.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading