ONI SU TREĆERAZREDAN TIM: Nakon Večitog derbija, Mateus žestoko udario po svojima!

Autor:

Sport

02.03.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda nemačkog fudbala poznata je po izjavama koje pogađaju u "centar mete".

ONI SU TREĆERAZREDAN TIM: Nakon Večitog derbija, Mateus žestoko udario po svojima!

Foto: Starsport

Lotar Mateus

Ovoga puta, nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus, nije štedeo svoje sunarodnike i otvoreno je progovorio o problemima nemačkog i evropskog fudbala:

- Zaista mi je draga Borusija Dortmund. To je veliki klub koji ima sve što jedan fudbaler ili navijač mogu da požele. Imaju sposobno rukovodstvo, jedne od najboljih navijača na svetu, neverovatan stadion. A poslednje što su ostvarili je zaista specijalna "tripla kruna" sačinjena od sramotnih neuspeha: prvo u Ligi šampiona, pa u Kupu Nemačke i sada u Ligi Evrope - istakao je Mateus, pa dodao:

- Poslednje što je Dortmund uradio je ispadanje od trećerazrednog tima, Glazgov Rendžersa, u Ligi Evrope. Neverovatno. A Rendžers je u prvenstvu Škotske iza Seltika, koji je uspeo da u Evropi ispadne od norveškog Bode Glimta. Dortmund se obrukao na svim frontovima - zaključio je trener koji je pre dve decenije doneo mnogo radosti navijačima Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading