OKREĆU MU LEĐA: Stranac upao u NEMILOST!

Autor:

Sport

02.03.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo kraj?

OKREĆU MU LEĐA: Stranac upao u NEMILOST!

Foto: Starsport

Rikardo i Natho

Izraelski reprezentativac, Bibras Natho, već tri godine predstavlja čvrstu sponu u veznom redu Partizana. Međutim, ta saradnja bi mogla da se okonča ovog leta.

Njemu tada ističe ugovor, a čelnici Partizana koji su krajem prošle godine uveravali javnost da će produženje Nathovog ugovora prioritet, do sastanka u vezi toga još nije došlo, te sve ukazuje na to da postoje premišljanja u vezi njegovog angažmana u Ljutice Bogdana.

Učinak na 166. večitom derbiju nije pomogao. Izraelac je pružio razočaravajuću partiju u kojoj je Partizan poražen od Crvene Zvezde sa 2:0. Ne pomaže ni činjenica da je Natho nedavno napunio 34 godine i da je jedan od najstarijih igrača u timu.

 

 

Iako svetlih momenata ove sezone nije falilo, čelnici Partizana se pitaju da li je Natho igrač koji može da prelomi velike utakmice i donese prevagu kada je to najpotrebnije. Ni njegova statistika nije sjana u odnosu na prošlu sezonu: četiri gola i četiri asistencije. Prošle godine u isto vreme je imao 12 golova i 11 asistencija.

Veliki kamen spoticanja je i njegova visoka plata, koju Partizan najverovatnije neće biti u stanju da isplaćuje još dugo.

Izgleda da se Izraelac ne uklapa u sistem Aleksandra Stanojevića. Doveden kao zadnji vezni, on sada ispunjava ulogu desetke, koja mu je strana. Budućnost izraelskog veterana u Partizanu je, izgleda, upitna.

Narednu utakmicu Partizan će odigrati sutra 03.03. u 17:05 časova protiv Mladosti iz Lučana, kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading