HITNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA: Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.03.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima na Instagramu povodom situacije u Evropi.

HITNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA: Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje! (VIDEO)

Foto: instragram.com/printscreen

Predsednik Srbije se obratio rečima o teškoj situaciji.

Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje! - napisano je u opisu videa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Biljana

02.03.2022 11:31

Najviše treba Vučiću da zahvalimo što teret svetske krize koja je počela pre dve godine mi nismo osetili u punoj meri ali pošto je krenula i ratna kriza koja sa nama nema direktne veze nego posredne nemoguće je da sve ostane kako je bilo pa je realno očekivati rast cena i u Srbiji

Nada

02.03.2022 12:43

Ocuvanje mira za nas je prioritet i nadamo se da ce se ova desavanja u Ukrajini ubrzo okoncati,jer posledice bi mogle biti nesagledive.

Milivoje

02.03.2022 12:44

U ovakvoj trenutnoj situaciji u svetu moramo biti složni i jedinstveni, ne smemo dozvoliti nikakve ucene i provokacije. Ne želimo nikakve sukobe i težimo boljoj ekonomskoj saradnji sa svima. Samo dela govore, do pobede 3 Aprila.