Slavica Tripunović Dajana suočila se sa opakim TUMOROM GRLIĆA MATERICE: Lepa misica je nekada žarila i palila pa je naprasno OBOLELA, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajana, bivša misica je nekada bila pojam lepote, pa je obolela od raka, danas izgleda bolj nego ikad!

Slavica Tripunović Dajana suočila se sa opakim TUMOROM GRLIĆA MATERICE: Lepa misica je nekada žarila i palila pa je naprasno OBOLELA, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Slavica Tripunović Dajana bila je poslednja Mis Jugoslavije. Tu titulu osvojila je 1991. godine, kada su o počeli sukobi na tlu bivše Jugoslavije.

Slavica Tripunović Dajana gostovala je u Pulsu Bara sa Ivanom Neškovićem, gde su komentarisali učesnike rijalitja, ali i tokove Slavičine karijere.

Nešković je rekao da se čuo sa Ksenijom Kranjec, njegovom najvećom ljubavi.

- Čuo sam se sa Ksenijom, razgovor je bio više nego drugarski. Dete mi najviše nedostaje i jedva čekam da ga vidim - otkrio je Nešković.

Nakon izbora za mis 1991. godine Slavica je, ušla je u muzičke vode, nakon čega je popularnost zamenila drugim poslom i brigom o sinu.

Republika

Foto: youtube printscreen

Slavica Trpunović Dajana danas!

 

- U jednom momentu je došlo do zasićenja, u drugom momentu sam se posvetila i drugim poslovima, u kojima sam i danas uspešna. Došlo je i odrastanje mog sina, koji završava košarkašku akademiju u Italiji. To je moja svetla tačka i mogu da mu se posvetim. Došlo je vreme da se posvetim sebi i putovanjim za koje nisam imala dovoljno vremena - istakla je Slavica.

Prema pisanjima medija 2009. godine dijagnostifikovan joj je kancer grlića materice, koji joj je i uspešno izlečen.

Slavica Dajana i sama je bila učesnica rijalitija. Iako se u njemu zadržala kratko.

- To je bilo zanmljivo, obrađivali smo zemlju, tako, bilo je svega i svačega - kaže Slavica, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading