TRGOVINA ORGANIMA cveta u Ukrajini, kao i na KOSOVU! Cene su od 100.000 dolara, pa do MILION za DEČJE!

Autor: Republika

Vesti

02.03.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Čović veruje da je Ukrajina ogromno tržište za trgovinu ljudskim organima, baš kao što je i Kosovo!

TRGOVINA ORGANIMA cveta u Ukrajini, kao i na KOSOVU! Cene su od 100.000 dolara, pa do MILION za DEČJE!

Foto: Tanjug/AP

Rat u Ukrajini

Nekadašnji političar, a sada predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je gostujući na K1 televiziji analizirao situaciju u Ukrajini. On je istakao da ne misli da NATO ima iskrene namere u celoj situaciji na Istoku Evrope.

- To ne kažem zato što za nekoga navijam, ja nisam rusofil, već je vreme pokazalo šta se dešavalo sve od devedesetih godina pa naovamo. Postojao je dogovor da se NATO ne širi na Istok, a šta se dogodilo? Od 30 NATO članica njih 13 je iz nekadašnjeg Istočnog bloka. Rusi već dugo upozoravaju, ali su bili potpuno ignorisani. Niko ništa iz ovog rata ne može da dobije, ali najveći gubitnik sigurno će biti Evropa. Rusija je imala pravo da zahteva da se NATO ne širi na Istok - rekao je Čović na K1 i dodao:

- Pasje je licemerno nazivati Ruse fašistima, jer je ruski narod podneo najveće žrtve u borbi protiv fašizma. 

Objasnio je i da je besmisleno reći da NATO čuva mir. 

- Koga štiti NATO i koga brani? Kako to čuva mir, tako što bombarduje Jugoslaviju? Jedini cilj NATO je da preko Amerike vlada celim svetom. Radari Crne Gore su se nakon ulaska u NATO odmah okrenuli ka Istoku. NATO ne drži reč, ja to znam jer imam mnogo iskustva sa njima. Rusija nije izašla izvan svojih granica, već se NATO približio Rusiji. U Ukrajini se ne dešava agresija. Ko je dezavuisao Minsk 1 i Minsk 2? Amerikanci, jer njima dogovor nije odgovarao - kazao je Nebojša Čović u "Uranku". 

Republika

Foto: printscreen

Nebojša Čović gostovao je na K1 televiziji

Čović je kazao i da se u Ukrajini trguje ljudskim organima.

- Trgovina ljudskim organima dešava se u Ukrajini od 2014. godine, isto kao i na Kosovu. Postoje biološke laboratorije na teritoriji Ukrajine. Cene organa su oko 100.000 dolara, onih od odraslih ljudi. Dečjih idu i do milion. Amerika ne želi da prihvati multipolarni svet, i sada Ukrajina zbog toga ispašta. Doveli su svet do toga da niko ne može da bude neutralan, a mi to želimo. Sve hoće da nas pretvore u stado. Kakva je to politika: Ako nisi sa mnom - protiv mene si? Ja hoću da budem svoj, ni ruski ni američki - istakao je Čović.

Kazao je Čović i da ne veruje da Kosovo može ući u NATO, ali da se sa tom alijansom nikada ne zna.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading