DRAMA, PANIKA I OPŠTI HAOS: Luki Milivojeviću život visio o koncu - Engleska u NEVERICI!

Autor:

Sport

21.02.2022

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Milivojević o najtežim momentima.

DRAMA, PANIKA I OPŠTI HAOS: Luki Milivojeviću život visio o koncu - Engleska u NEVERICI!

Foto: Starsport

Luka Milivojević u dresu reprezentacije Srbije

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević prisetio se 1999. godine i NATO agresije na SR Jugoslaviju. Pouzdani vezista je opisao teške trenutke sa kojima su se on i porodica suočavali, a posebno je podvukao paniku kao sveprisutan osećaj tokom nekoliko ratnih meseci u Srbiji.

Sećam se dana kada je NATO počeo da baca bombe na našu zemlju. Bio sam dete, tek sam krenuo u školu i sećam se da su svi bili zbunjeni i u panici. Ja nisam shvatao zašto. Šta se dešava? Bio sam na fotelji jednog dana, pričao sa majkom i ocem, koji je otišao da zatvori radnju jer kreće rat, a narod će da lomi staklo i krade stvari. Kada je bomba eksplodirala i kada slušaš druge, shvatiš da je to bilo samo dva kilometra od tvoje kuće. Kada si dete samo vidiš da nešto nije u red, panika te okružuje, ali ne shvataš sve što se dešava. Pokušavaš da dobiješ pomoć od majke, ali ni ona ne može da ti pomogne jer takođe paniči - rekao je Milivojević Englezima.

Ipak, uprkos teškoćama, fudbal niko nije mogao da mu oduzme.

- Sećam se kada sam izašao najbolje da se igram sa drugarima, roditelji su nam govorili da se pazimo. Kako da se pazimo? Nigde nije sigurno, bomba može da padne bilo gde. Za nas je takvo stanje postalo normalno, nije bilo razlike ako želiš da se paziš. To je za nas, da kažem, bio normalan život. Nema treninga, škole, hrane... Ali je uvek bilo fudbala - zaključio je Milivojević.

Podsetimo da je Milivojević branio boje Srbije na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, a do Ostrva je stigao preko Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading