ODSVIRAO SVOJE! Anćeloti na njega više NE RAČUNA!

Autor:

Sport

07.02.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi španska "Marka", na pomolu je događaj koji će zasigurno uzdrmati evropski fudbal...

ODSVIRAO SVOJE! Anćeloti na njega više NE RAČUNA!

Foto: Tanjug/AP

Naime, zvezda evropskog fudbala, reprezentativac Velsa i aktuelni član kraljevskog kluba iz Madrida, Geret Bejl, na korak je od odluke da "okači kopačke o klin".

Velški fudbaler već duži vremenski rok nalazi se potpuno van forme, a trener Karlo Anćeloti gotovo da više ne računa na usluge tridesetdvogodišnjeg fudbalera koji je u aktuelnoj sezoni odigrao svega 193 minuta u dresu kraljevskog kluba.

Zbog svega što mu se dešava u karijeri krilu Reala je prekipelo i razmišlja da batali fudbal, o čemu španski mediji ne pišu prvi put.

Kao jedini razlog zbog kojeg bi Velšanin mogao da nastavi karijeru jeste igranje za reprezentaciju. Bejlu je ostala motivacija da kao kapiten predvodi svoj Vels, sa kojim je 2016. godine igrao polufinale Evropskog prvenstva. U velškom nacionalnom timu Bejl je apsolutni lider. Nacija ga obožava. Spekuliše se da će do konačne odluke doći posle baraža kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru u kojima Vels traži svoje mesto na Mundijalu. 

Ukoliko se selekcija Velsa ne plasira na svetsku smotru fudbala, to bi lako mogao da bude i definitivni okidač da Bejl već predstojećeg leta okonča svoju profesionalnu karijeru.

U dosadašnjoj akrijeri Bejl je nastupao za Sautempton, Totenhem, a član madridskog Reala je od 2013. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading