ANĆELOTI PONIZIO ZVEZDU REALA: Jović sa SMEŠKOM ispratio celu SITUACIJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.02.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida neočeivano su poraženi u četvrtfinalu Kupa kralja od Atletk Bilbaa golom u 89. minutu meča!

ANĆELOTI PONIZIO ZVEZDU REALA: Jović sa SMEŠKOM ispratio celu SITUACIJU!  (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Eden Azar i Luka Jović

Kraljevski klub nije mogao da računa na prvog napadača tima, Karima Benzemu, pa se očekivalo da Luka Jović uskoči na njegovo mesto.

Međutim, iz Anćelotiju samo znanih razloga, on se na poziciji najisturenijeg igrača odlučio za Marka Asensija.

Osim Jovića, ceo meč na glupi presedele su i ostale zvezde Reala, Eden Azar i Geret Bejl. 

Poslao je Anćeloti u jednom momentu Azara na zagrevanje, ali mu je nakon nekog vremena ipak rekao da se vrati na klupu. Ta odluka dovela je Gereta Bejla do suza, a ni Luka Jović nije mogao da sakrije osmeh.

 

 

Nakon meča u javnosti je vraćanje Azara na klupu prokomentarisano kao poniženje od strane Anćelotija, mada se on pravdao da to nije slučaj.

- Zamenio sam Krosa za Kamavingu zbog umora. Imao sam pravo na još promena i planirao sam da ih iskoristim u produžecima. Nažalost, oni su postigli kasni gol i nije mi ostalo vremena da uvedem druge igrače - rekao je Anćeloti posle eliminacije.

Italijanskog stručnjaka su upitali da prokomentariše da li je navedeni trojac možda zbog nečega kažnjen.

- Nemam šta da kažem na to. Zašto me pitate za njih, a ne za Sebaljosa ili Karvahala? Nema ništa. Doneo sam odluke koje nisu uključivale njih. Ali, ako ćete pošteno, trebalo bi da me pitate i o Sebaljosu i Valjehu, koji takođe nisu odigrali ni minut - rekao je Ančeloti.

Delovalo je da je sinoćni meč prava prilika da Luka Jović pokaže šta može u dresu Real Madrida, ali ipak nije dobio šansu. Imaće još jednu priliku protiv Granade, nakon čega bi Karim Benzema trebao opet da bude na raspolaganju Anćelotiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading