BAŠ GA NEĆE U MADRIDU: Anćeloti povukao ŠOKANTAN potez - Jović u NEVERICI!

Autor:

Sport

06.02.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida od 21 čas igraju protiv Granade, a trener "Galaktikosa" Karlo Anćeloti suočava se sa ogromnim kadrovskim problemima u ofanzivi.

BAŠ GA NEĆE U MADRIDU: Anćeloti povukao ŠOKANTAN potez - Jović u NEVERICI!

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Spekulisalo se da će Anćeloti od starta meča na teren poslati srpskog centarfora Luku Jovića, kao jedinog preostalog klasičnog špica u timu, ali je Italijan rešenje potražio u Kastilji.

Naime, iz Realovog B tima prebačen je Huanmi Latasa, fudbaler koji je visok 192 centimetra, strelac šest ovosezonskih golova. Latasovoj prekomandi prethodile su povrede napadača Karima Benzeme i Marijana Dijaza.

 

 

Jović, ukoliko počne od starta susreta, pokušaće da se nametne Anćelotiju na duže staze, a njemu pre svega fale golovi, pošto je u tekućoj takmičarskoj godini samo jednom zatresao mrežu protivnika. Srpski napadač je bio blizu selidbe na Ostrvo u finišu zimske pijace, a pošto se taj posao izjalovio, ostaje mu nada da će zasijati u opremi "Kraljevskog kluba", bez obzira što je konkurencija pojačana 20-godišnjim Latasom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Roki

06.02.2022 12:01

Svi fudbaleri se nekako snalaze osim ovog Jovica, beži brate godine te stižu nećete niko više.