FUDBALSKA SENZACIJA VEKA: Legenda se vraća na teren, zbog njega klub menja STADION!

Autor:

Sport

01.02.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakve vesti svakako se mogu svrstati u kategoriju "verovali ili ne", ali ovoga puta stvar je jasna. Svetska fudbalska legenda se vraća na teren.

FUDBALSKA SENZACIJA VEKA: Legenda se vraća na teren, zbog njega klub menja STADION!

Foto: pixabay.com

Nekada je nosio dres Palmeirasa i Korintijansa, igrao je za Inter i madridski Real, a sada će prvi put zaigrati na "Ostrvu".

Legendarni Brazilac Robero Karlos zaigraće za engleski amaterski klub "Bik sa farme" (The Bull in The Barne), a celokupna priča svakako je u potpunosti neverovatna.

Naime, navijači ovog kluba su osvojili nagradnu igru za fudbalsku legendu koja će biti deo njihovih starnih 11. Tombola je bila sprovedena preko eBai platforme, sastojala se od kupovine učešća od pet funti i odabira potpisivanja "galaktikosa".

 

 

Kapiten tima je povodom svega za Bi-Bi-Si istakao:

- Trener nam je jednog petka popodne poslao poruku da smo pobedili i niko mu nije verovao. Mislili smo da nam se smeje. Te noći sam izašao i u subotu sam se probudio sa laganom glavoboljom. Njegov mobilni telefon bio je pun poruka: "Da li je to istina o Robertu Karlosu?" Tada sam samo pomislio: "To ne može biti istina, to je morao biti san" - istakao je fudbaler.

Klub "Bik sa farme" želi da povratak velike fudbalske zvezde bude zanimljiv, pa se planira odigravanje utakmice na drugom stadionu:

- Planirali smo da igramo na drugom mestu jer je parking veoma mali - poručili su iz ovog kluba.

 

 

Treba napomenuti da je četrdesetosmogodišnji Roberto Karlos igračku karijeru okončao 2015. godine u dresu kluba Delhi Dajmons u kojem danas radi kao prvi trener, a pre toga sedeo je na klupi Sivaspora i Akhisaspora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading