DRASTIČAN POTEZ: Zbog nediscipline spreman je OTKAZ!

Autor:

Sport

01.02.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre četiri i po godine za rekordnih 145 miliona evra stigao je na "Kamp Nou" kao zamena za Neimara. Međutim u redovima španskog velikana nije pružio ono što se od njega očekivalo i uskoro bi mogao da usledi razlaz.

DRASTIČAN POTEZ: Zbog nediscipline spreman je OTKAZ!

Foto: Tanjug/AP

Osman Dembele, francuski internacionalac moga bi uskoro da postane prošlost u ekipi Barselone. 

Večito je bio povređen, problem je bila i nedisciplina, ali je opet Ćavi želeo da ga zadrži. Ipak, pregovori su "pukli" pošto je Dembele tražio neverovatan novac, tako da je Barselona odlučila da ga proda šest meseci pred istek ugovora. Ni u tome nisu uspeli, pa zbog toga spremaju drastičan potez...

"Mundo Deportivo" preneo je kasno sinoć da se Barsa odlučila da uruči otkaz Francuzu kako bi oslobodila budžet za plate, a ujedno poslala i poruku nedisciplinovanim igračima. Dembele nije poštovao svlačionicu, "pokvario" je atmosferu unutar tima, a umesto da do kraja ugovora sedi na tribinama - biće slobodan da bira novu sredinu.

 

 

Konačna odluka o otkazu Dembeleu još nije doneta, ali Barselona na kraju možda bude i primorana na takav potez pošto dobro znamo koliko problema su imali sa registracijom novih fudbalera. Feran Tores nije mogao da zaigra dok nisu napravili mesta, a slično bi moglo da se desi i sa Obamejangom.

Dembele je za pet sezona u Barseloni odigrao 129 utakmica i na njima zabeležio 31 gol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading