PONOĆ JE OTKUCALA: Fulam ispustio MILIONE!

Autor:

Sport

01.02.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana najavljivan je veliki transfer na "Ostvru". Talentovani fudbaler lidera Čempionšipa, trebao je da se preseli u grad na ušću reke Mersi u Irsko more, ali...

PONOĆ JE OTKUCALA: Fulam ispustio MILIONE!

Foto: Tanjug/AP

Talentovani fudbaler Fulama, devetnaestogodišnji Fabio Karvaljo, za sumu od 5 miliona funti trebao je da postane stanovnik grada "Bitlsa" i ponese crveni dres Liverpula. Međutim, do već ugovorenog posla ipak nije došlo.

Kako se saznaje, transfer je propao u ponoć, jer su klubovi zakasnili da se dogovore oko obeštećenja od pet miliona funti, uz koje je Liverpul trebao da pustio Karvalja da narednih šest meseci provede u Fulamu i pomogne ekipi da se vrati u Premijer ligu.

O dešavanjima tokom poslednjih minuta prelaznog roka javnost je informisao i "Skaj sport":

- Delovalo je da je Liverpul pristao ne te uslove, ali Karavaljova selidba na Enfild i njegov privremeni povratak u Fulam morali su da budu dogovoreni pre isteka roka (u ponoć), a to nakon svega nije bilo moguće - objavio je "Skaj sports".

 

 

Ekipa srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića sada se nalazi u velikom problemu pošto Karvalju na leto ističe ugovor i tada će moći da napusti londonske crno-bele bez obeštećenja. U novonastaloj situaciji Fulam će prilikom transfera Karvalja dobiti samo propisanu kotizaciju ukoliko igrač nastavi karijeru na "Ostrvu", a u slučaju da mladi fudbaler na leto promeni ligu, londonska ekipa će dobiti samo minimalno propisano obeštećenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading