MITROGOL NASTAVLJA PO STAROM: Zbog jedne situacije je ceo stadion ZANEMEO!

Autor:

Sport

29.01.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije i rekorder po broju pogodaka u dresu nacionalnog tima, nastavlja sa odličnim partijama u dresu Fulama koji krupnim koracima grabi ka plasmanu u Premijer ligu.

MITROGOL NASTAVLJA PO STAROM: Zbog jedne situacije je ceo stadion ZANEMEO!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović se u susretu 29. kola engleskog Čempionšipa protiv ekipe Blekpula, ponovo upisao u listu strelaca.

 

 

Mrežu ekipe Blekpula srpski napadač je zatresao već u šestom minutu susreta na asistenciju Fabia Karvalja. Bio je to njegov 28 pogodak u ovosezonskom takmičenju, a interesantno je napomenuti da je celokupna ekipa Blekpula do ovog susreta postigla identičan broj pogodaka kao i Aleksandar Mitrović.

Međutim, euforiju i radost navijača na "Krejven Kotidžu" brzo je zamenila zabrinutost jer je jednom navijaču pozlilo, pa je meč bio u prekidu sve dok mu se ukazivala pomoć.Međutim, euforiju i radost navijača na "Krejven Kotidžu" brzo je zamenila zabrinutost jer je jednom navijaču pozlilo, pa je meč bio u prekidu sve dok mu se ukazivala pomoć. Fulamov lekarski tim je reagovao, priključile su im se i kolege iz Blekpula, pa je navijaču u najkraćem mogućem roku ukazana pomoć.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading