RUŠI REKORDE I POMERA GRANICE: Mitrović ispisuje nove stranice istorije!

Autor:

Sport

19.01.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Fulama zaređala je sa fantastičnim rezultatima i gotovo je izvesno da će se na kraju aktuelne sezone u Čempionšipu vratiti u Premijer ligu.

RUŠI REKORDE I POMERA GRANICE: Mitrović ispisuje nove stranice istorije!

Foto: Tanjug/AP

Ekipa najboljeg strelca u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala, Aleksandra Mitrovića ušla je u seriju fantastičnih rezultata na početku 2022. godine. Fulam je u prethodna tri prvenstvena susreta postizao minimum šest pogodaka.

Redom su "padali" Reding 7:0, Bristol Siti 6:2, a identičnim rezultatom završen je i duel protiv Birmingema.

 

 

Ovim rezultatima ekipa sa "Krejven kotidža" je izjednačila rekord Čester Sitija star 88 godina i za tri dana biće u prilici da ovaj rekord i obori pošto gostuju ekipi Stouka koja trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli drugog po rangu takmičenja engleskog fudbala.

Istovremeno i srpski reprezentativac ruši sopstvene rekorde. Pre dve sezone Aleksandar Mitrović je u Čempionšipu zabeležio 26 golova, a već sada se nalazi na koti 27 i ima prosek od jednog pogotka po susretu.

 

 

Sledeća želja Aleksandra Mitrovića je da dostigne prošlosezonski učinak Ajvana Tonija koji je postigao 31 pogodak, a u perspektivi i rekord Gaja Vitingema koji je zabeležio 42 pogotka u jednoj sezoni, ne izgleda tako nedostižan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading