ISPLIVALI DETALJI: Tadić LJUT na Mitrovića, a razlog je NEVEROATAN!

Autor:

Sport

23.12.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je i zvanično kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić proglašen za najboljeg fudbalera Srbije u 2021. godini, aodmah posle svečanosti dao je i nekoliko zanimljivih izjava.

ISPLIVALI DETALJI: Tadić LJUT na Mitrovića, a razlog je NEVEROATAN!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić

Naime, Tadić je istakao koliko ceni napadača Srbije, Aleksandra Mitrovića, koji je bio izuzetno efikasan u Fulamu ove sezone.

- Znamo se u dušu. Tačno Aleksandar zna šta će da se desi, baš kao i ja znam šta će se desiti. Slažemo se na i van terena, mi smo već videli neke situacije koje će se tek desiti. Baš je vidljiva dobra saradnja - istakao je Tadić.

Republika

Foto: Starsport

 

Takođe, ne bi bilo iznenađenje da se ova dva reprezentativca sretnu u Ajaksu, bar je takva Dušanova želja.

- Predlagao sam. Bio je malo skup. Nadam se da je u budućnosti sve moguće, voleo bih da vidim Mitra u velikom klubu. On to zaslužuje. A ja se često ljutim na njega što igra u Čempionšipu, iako je srećan u Fulamu, ali ljudskim i igračkim kvalitetima zaslužuje veći klub. Mora to da traži od sebe. Da ide u veliki klub i da njemu postiže golove - rekao je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading