BARSELONA U BEOGRADU ILI OSVETA ŠERIFU? Zvezda saznala moguće protivnike u osmini finala LE

Autor:

Sport

09.12.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su odigrane prve utakmice poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona u kojoj je Barselona i definitvno završila učešće u ovom takmičenju a svoj evropski put nastaviće u Ligi Evrope.

BARSELONA U BEOGRADU ILI OSVETA ŠERIFU? Zvezda saznala moguće protivnike u osmini finala LE

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Ekipa Ćavija Ernandeza juče je eliminisana nakon poraza od minhenskog Bajerna i sada je očekuje osmina finala Lige Evrope gde bi mogla da je sačeka i ekipa Crvene zvezde.

Četa Dejana Stankovića večeras igra u Bragi odlučujuću utakmicu ovog takmičenja nakon koje će se znati da li, i sa koje pozicije, crveno-beli nastavljaju svoj evropski put. 

Naime, nerešen rezultat ostavlja Zvezdu u Ligi Evrope jer će definitivno biti ispred večerašnjeg rivala, ali bi mogli biti drugoplasirani u slučaju da Mitjiland slavi u Bugarskoj.

Drugi način da crveno-beli budu drugoplasirana jeste poraz u Bragi i poraz ili nerešen rezultat danskog kluba protiv Ludogoreca, dok pobeda u Bragi vodi Crvenu zvezdu definitivno na poziciju broj jedan i u plasman u osminu finala.

 

 

Ukoliko, kojim slučajem, crveno-beli sa druge pozicije odu u osminu finala, tamo će ih sačeti ekipe koju su, kao trećeplasirane, završile učešće u Ligi šampiona, a to su:

Lajpcig, Porto, Borusija Dortmund, Šerif, Barselona, Sevilja i Zenit, kao i Atalanta ili Viljareal koji igraju danas zaostali meč.

Meč Braga - Crvena zvezda na programu je večeras od 21 čas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading