DELIJE ČUVAJU ŽIVU GLAVU! Opšta TUČA navijača i pucnjava u Portugalu! Uhapšenih 54 u bolnici 12 povređenih!

Autor:

Sport

09.12.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Portugalu se večeras očekuje nekoliko fudbalskih okršaja. Upravo to, privuklo je veliki broj različitih navijačkih grupa, među kojima su i zvezdine Delije koji će večeras bodriti crveno-bele u odlučujućem meču protiv Brage.

DELIJE ČUVAJU ŽIVU GLAVU! Opšta TUČA navijača i pucnjava u Portugalu! Uhapšenih 54 u bolnici 12 povređenih!

Foto: YoutubePrintscreen

Tuča navijača u Portugalu

Međutim širom Portugala viđen je pravi huliganski pir gde su se pre meča Benfike i Dinamo Kijeva sukobili navijači ova dva tima.

Takoše se sumnja da su u svemu učestvovali i pripadnici Torcide iz Splita, koja je takođe došla u Lisabon da pruži podršku braći iz Benfike, a možda je jedan od razloga njihovog pojavljivanja i dolazak Delija u Portugal.

Tamošnji mediji objavili su da je došlo do žestokog okršaja huligana pre meča. Tokom brutalnog okršaja jedni su na druge bacali baklje i kamenice, a policija je ispalila 17 hitaca u vazduh, kako bi smirila situaciju i razdvojila sukobljene.

Epilog je na kraju da je pohapšeno 54 huligana, od kojih je njih 12 moralo da bude hospitalozovano usled povreda koje su zadobili tokom tuče.

 

 

Nadamo se da će srpski navijači na dostojan način predstaviti srpski klub. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading