VEZISTA KLUŽA VERUJE U ČUDO: Motivisani smo da POBEDIMO - nije Zvezda Jang Bojs!

Autor:

Sport

26.08.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda večeras je u Rumuniju gde praktično overava plasman u Ligu Evrope. Uprkos rezultatu od 4:0 u prvom meču u Beogradu jedan od najboljih igrača Kluža ne gubi nadu.

Republika

Foto: Starsport

Vezista Kluža uporedio Zvezdu sa prethodnim protivnikom

Naime, vezista Kluža, Aleksandru Ćipćiju propustio je zbog povrede prvi duel, ali će biti spreman za večerašnju utakmicu.

- Sve je moguće! Motivisani smo da pobedimo, to je glavni cilj, a onda u zavisnosti kako nam se otvori. Želimo da iskoristimo sve opcije i pobedimo za naš ponos. Čuda nisu moguća svaki dan, ali se nadamo - rekao je jedan od najboljih igrača Kluža.

Ćipćiju je uporedio Crvenu zvezdu i ekipu koja ih je eliminisala u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, ekipu Jang Bojsa, a pohvalio je švajcarski tim.

- Postoji velika razlika u korist Jang Bojsa u odnosu na Crvenu zvezdu, u pogledu vrednosti. Međutim, dešava se da izgubiš visokim rezultatom. To je deo fudbala - zaključio je Ćipćiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading