RUMUNI SPREMILI OSVETU: Kluž pred nosom uzima Zvezdi DVA POJAČANJA!

Autor:

Sport

25.08.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Crvene zvezde sutra igra revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv rumunskog Kluža na stadionu Konstantin Radulesku.

Republika

Foto: Starsport

Rumunski klub zainteresovan za Jovanovića i Tufegdžića

U prvom meču, crveno-beli su ubedljivo slavili rezultatom 4:0, pa se u revanšu očekuje da potvrde igru iz prvog duela.

Prema informacijama iz Rumunije, rumunski prvak će pokušati da pojača pozicije štopera i napadača, a izvori prenose da su pregovori sa Vukašinom Jovanovićem u Lazarom Tufegdžićem u završnoj fazi.

Kako prenose tamošnji mediji, Kluž je spreman da plati milion evra za Tufegdžića čime su u Spartaku oduševljeni, s obzirom da Valjevčanin ulazi u poslednju godinu saradnje sa subotičkim klubom.

U poslednje tri sezone, Tufegdžić je zabeležio 85 nastupa i postigao 29 golova.

Što se tiče pozicije štopera, Marijuš Šumudika je zainteresovan za "zlatnog orlića" sa Novog Zelanda, Vukašina Jovanovića.

On je trenutno slobodan igrač, pošto je nedavno raskinuo saradnju sa Bordoom a svoju formu trenutno održava u Zvezdinoj filijali - Grafičaru.

Jovanović je iz Zvezde prodat Zenitu za 2.000.000 evra, 2016. godine da bi ga ruski tim godinu dana kasnije prodao za 3.000.000 evra francuskom Bordou, odakle je poslat na pozajmicu španskom Eibaru na kojoj se nije proslavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading