PARTIZAN IMA SVOG ADUTA ZA SANTA KLARU: Stanojević OTKRIO šta se dešava sa Zdjelarom i Pantićem!

Autor:

Sport

25.08.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u četvrtak od 21 čas igra revanš meč kvalifikacija za Ligu konfrerencija protiv Santa Klare, a strateg crno-belih Aleksandar Stanojević smatra da su njihov veliki adut navijači.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

U prvom meču portugalski tim je slavio rezultatom 2:1, a Stanojević je više puta isticao značaj navijača u ovakvim mečevima.

- Svi dobro znamo koliko nam znači ova utakmica. Ući ćemo maksimalno motivisani, spremni sno 100 odsto da uz pomoć naših navijača napravimo prevagu, ostvarimo pobedu i plasiramo se u Evropu- izjavio je Stanojević na konferenciji za medije u Humskoj.

Najveća nepoznanica je hoće li Saša Zdjelar i Danilo Pantić moći da pomognu saigračima.


- Zdjelar svim silama pokušava da igra, da uđe u utakmicu. U ovom trenutku je na treningu, čekam taj izveštaj, a popodne će trenitari sa nama. Nadam se da će moći da igra. Isto tako je i sa Pantićem. Dnevno su bili između osam i deset sati na terapijama. Ovo je trenutak da se rizikuje i rizikovaćemo u ovoj utakmici sa njima- poručio je strateg Partizana.

Ponovio je reči od pre prvog meča da je teško igrati sa timovima iz jakih evropskih liga.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

- Sigurno će biti teže jer imaju povoljniji rezultat. Teško je igrati sa ekipama iz jakih liga, da li su najveće ili ove manje. I prošle sezone je Rio Ave ispao na penale od Milana, pa je kasnije ispao iz lige. Svi su veoma slični, jako je takmičenje i daje vam težinu. Drugačije je njihovo takmičenje u odnosu na naše. Sa druge strane, mi smo ekipa koja ima iskustva u Evropi, imamo navijače i neverovatnu energiju koja nas pokreće. Sigurno ćemo igrati drugačije nego u Porgutaliji, otresitije i sigurno će biti drugačija utakmica sada.

Šta je falilo Partizanu u prvoj utakmici?

- Isto što je prikočilo i Sporting i Benfiku tamo. Oni su kvalitetni, a mi nismo bili dovolljno agresivni, pre svega u odbrani. Lako nam je protivnik ulazio u naših 30 metara, uz svo dužno poštovanje. To moramo da promenimo.

Od navijača očekuje veliki vetar u leđa.

- Igrali su i oni na velikim gostovanjima, ali ovo je specifično. Mi smo emotivna nacija, navijači nas nose na poseban način, mi to osećamo i sigurno će im biti drugačije nego što su do sada viđali.

Ukoliko dođe do penala, crno-beli će biti spremni!

- Nismo još vežbali penale, ne možemo da stignemo, ali hoćemo. Toliko smo ih vežbali ove godine i nadam se da ćemo biti spremni. Spremamo se za sve- poručio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading