PODSETIO NA NAJBOLJE DANE: Bivši napadač Partizana RAZNEO Zvezdinu filijalu (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je takmičenje u Prvoj ligi Srbije u kojoj je viđen jedan od zanimljivih mečeva koji su odigrali Grafičar i Železničar iz Pančeva. Taj meč je završen rezultatom 3:0 u korist Pančevaca a trostruki stralac bio je nekadašnji napadač Partizana Brana Ilić.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/zvezdatv

Ilić podsetio na najbolje dane

Iskusni centarfor koji je tokom bogate karijere između ostalog branio boje Zemuna, Rada, Partizana i Vojvodine večeras je pružio fenomenalnu partiju i podsetio na najbolje dane.

Treba napomenuti i da su pobedi gostiju kumovale i greške kapitena domaćina, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Luisa Ibanjeza.

Argentinski defanzivac u 36. minutu je uputio loš centaršut i praktično poklonio kontru Aleksandru Đorđeviću koji je nakon presečenog pasa poslao dugu loptu ka Iliću, a centarfor Železničara rutinski je realizovao situaciju.

Novi poklon Ibanjeza gosti su oberučke prihvatili u 42. minutu kada je bek poslao loš povratni pas, lopta je stigla do Ilića nakon čega je devetka gostiju udvostručila prednost.

Fenomenalno izdanje centarfor Pančevaca upotpunio je het-trikom u 49. minutu sa bele tačke.

Najstrožiju kaznu skrivio je Despotovski nad Stanimirovićem. Uprkos tome što je golman Grafičara - Guteša pogodio stranu u koju je gađao Ilić, nije uspeo da zaustavi precizan udarac.

Grafičar je tako, posle remija na premijeri protiv Mladosti, upisao drugi uzastopni poraz, dok Železničar posle tri kola ima učinak od po jedne pobede, poraza i remija.

PRVA LIGA SRBIJE – 3. KOLO

Petak:

Grafičar - Železničar 3:0 (2:0)

/Ilić 36, 42, 49p/

Javor - Radnički SM u toku

Subota:

17.30 Inđija – Rasd

20.00 Bačka – Budućbnost D.

20.00 Mačva – Kabel

Nedelja:

17.30 Timok – IMT

17.30 Žarkovo – Loznica

17.30 Zlatibor – Mladost GAT

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading