EUFORIJA U HUMSKOJ: Kapiten je POTPISAO - vraća se u Partizan (FOTO)

Autor:

Sport

06.08.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Milan Lukač je novi član beogradskog Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Veliko pojačanje.

Dugo se spekulisalo a danas je i zvanično. Nakon odlaska kapitena Vladimira Stojkovića iz Humske, uprava Partizana nije sedela skrštenih ruku. Naime, novi član crno-belih je Milan Lukač, kome će ovo biti drugi mandat u Humskoj. 

- Pre svega, želeo bih da se zahvalim Ivici Kralju i treneru golmana Nemanji Jovšiću koji su uspostavili kontakt sa mnom i, naravno, upravi kluba, koji su mi omogućili da opet budem deo crno-bele porodice. Onog momenta kad sam čuo da Stojke (prim.aut. Vladimir Stojković) ima ponudu iz Arabije, moja razmišljanja su išla ka Partizanu i, eto, želja mi se ostvarila, na obostrano zadovoljstvo - rekao je Lukač.

 

 

Lukač je prethodnih godina stekao status legende u Turskoj, gde je u Akhisaru dobio i kapitensku traku, a ovoga leta je dobio čiste papire, pa bi u Beograd trebalo da dođe kao slobodan igrač.

Podsetimo, iskusni golman je mrežu Partizana čuvao u periodu od 2013. do 2015. godine. 

A u 146. u "večitom derbiju", odbranom dva penala, Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću, postao je ljubimac Grobara.

U aktuelnom kadru, Milan Lukač je deseti povratnik među crno-bele, posle Aleksandra Miljkovića, Marka Živkovića, Ivana Obradovića, Rajka Brežančića, Milana Smiljanića, Miloša Jojića, Lazara Markovića, Danila Pantića i Rikarda Gomeša.

Kako nije registrovan za dvomeč sa Sočijem, Lukač če biti na raspolaganju stručnom štabu tek za plej-of kvalifikacija za Ligu Evorpe, pod uslovom da crno-beli eliminišu Ruse.

Dok bi u domaćem prvenstvu mogao da konkuriše za tim već u nedelju kada Partizan gostuje u Novom Pazaru.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading