Partizan radi PROTIV Zvezde, ali i SRPSKOG FUDBALA?

Autor:

Sport

26.07.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se odlučili na potez koji se neće svideti neutralnim ljubiteljima fudbala u Srbiji, kao ni pristalicama Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Crvena zvezda i Kairat u sredu od 20 časova i 30 minuta igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu "Rajko Mitić" (prva utakmica 2:1 za Kairat), a prvak Kazahstana je već u ponedeljak stigao u Beograd.

Prema propisima UEFA, fudbaleri Kairata će na "Marakani" moći da odrade samo jedan trening, 24 sata pre meča, pa su Kazahstanci morali da nađu drugo rešenje za trening koji žele da odrade u ponedeljak.

Po beogradskim medijima kruže informacije da su iz Kairata zamolili za pomoć Partizan, a da su im crno-beli rado izašli u susret i dozvolili im da se u njihovoj kući spremaju za megdan sa Zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča iz Almatija

Vatreni navijači Partizana će sigurno pozdraviti taj potez kluba, ali bi ni realniji mogli da se zapitaju da li "parni valjak" tako odmaže i srpskom fudbalu, a ne samo najvećem rivalu.

Podsetimo, Srbija je ove sezone u poteri za dva mesta u Ligi šampiona, a to nikako neće moći da obezbedi bez dobrih rezultata. Zato bi bilo poželjno da naši klubovi, bar na međunarodnoj sceni, ne "podmeću nogu" jedni drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mihajlo

26.07.2021 16:33

Kome smeta trening protivničkog tima, gde je sport i viteštvo? Nek pobedi bolji tim. Šta bi sad da ih zatvori u hotel i ne da treniraju!?

Odgovori 12 2
Partizan

26.07.2021 17:14

A svi normalni ljudi ce reci da je u redu da se gost ugosti i omoguce im se potrebni uslovi ne vidim samo kako neko jednim treningom odmaze bilo kome, najbolje bi bilo da dodju i stoje na terenu, neka bolji pobedi idemoooo ZVEZDA

Mrdak

27.07.2021 06:39

A šta mislite da se podsetite šta to znači ljudskost...zamislite da niko u Beogradu ne izađe ljudima u susret za trening..je l bi to bilo za ponos ili sramotu?Dosta nam je svima podela.

Stefan

27.07.2021 15:30

Valjda se zna da sportska ekipa kad dodje u dnevnoj zemlji treba odraditi bar jedan trening to moze teren od bilo kog kluba