JA NE OSTAVLJAM, JA VOLIM DA BUDEM OSTAVLJENA! Sanja Marinković sve ŠOKIRALA izjavom, a onda PRIZNALA šta je radila u Londonu!

Autor: Republika

Zabava

26.07.2021

15:21

Voditeljka Sanja Marinković sve iznenadila izjavom.

youtube.com/AmiG Show
Sanja Marinković

Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marniković ispričala je u jednoj emisiji urnebesnu priču o svom životu u Londonu.

- Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, ja sam jedna od onih da ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba ode - rekla je voditeljka.

Sanja je takođe otkrila i tajnu svog dobrog izgleda.

Republika.rs
Sanja Marinković

- Oduvek sam bila ovakva, samo je možda stvar trenutka kada neke stvari raščistiš i imaš period kada se mnogo posvetiš i karijeri, i detetu, i suprugu, i to se meni i desilo. Ali svako treba se trudi da ostane mlad i kreativan – kaže onda, pa dodaje:

- Oduvek sam bila razmažena Beograđanka, ali u svim svojim ambicijama sam istrajala, koristila sam što mi je ovaj grad pružao, a kada mi je postao mali, istražila sam neke nove krajeve, ali sam shvatila da mi je ovde ipak najlepše – objašnjava voditeljka.

Republika.rs
Sanja Marinković

- Oboje smo bili veoma vredni u Londonu, oboje smo mnogo radili. Radila sam i u pekari, u prodavnici... Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalile i donela ih mami i tati i pokazala šta umem – otkriva Marinkovićeva, pa dodaje kome je najviše zahvalna u životu.

- Sve u životu dugujem bratu, mojim roditeljima, ali i sebi - kaže Sanja u emisiji "Premijera - VIkend Specijal".

 

 

Komentari (0)

Loading